|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הדיאטניות האלה מתייחסות אליך כאדם רגיל ולא כאחד שמתאמן והיא לא מבינה כמה חלבון אתה צריך ביום ושומן איכותי ופחמימה וכו' ..! הן הולכות פחות או יותר לפי בן אדם רגיל שלא מתאמן |
|
![]() |
![]() |
#22 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() הם לא יודעים יותר טוב, ברוב מוחלט של המקרים, אלא אם כן הם למדו הרבה וברמה אקדמית
|
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() AviSerorr יש מצב אתה מראה את התפריט שלך?
|
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע אם הייתי יוצא למסה אבל אם אתה בחיטוב כבר הרבה זמן הייתי יוצא למאזן ניטרלי לחודש ככה לתת לגוף להתאושש ולמטבוליזם להתחיל לעבוד שוב וחוזר לחיטוב אבל לא על גירעון גבוהה ותראה איך אתה יורד שוב דרך אגב אם אתה על תפריט דל בפחמימות תן יום בשבוע של "העמסה"
|
![]() |
![]() |
#26 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#27 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() לא כולן אומרות ולא כולם יודעים, גם אם הם אומרים זה לא אומר שהם יודעים/מבינים
|
![]() |
![]() |
#28 |
Banned
|
![]() בוקר 7:00
סקופ חלבון ביניים 10:30 2 פרוסות לחם קל פרוסה גבינה צהובה 5% 20 גרם גבינה צפתית 0.5% ביניים 13:00 קופסת קוטג 1% 10 גרם אגוזי מלך צהריים 16:00 200-250 גרם חזה עוף\ חזה הודו\ כבדים\ פרגיות כף שמן זית אחרי אימון 18:30 \ יום ללא אימון קופסת קוטג 1% + 3 פרוסות לחם קל סקופ חלבון 20 גרם סוכר ענבים ארוחת ערב 20:00 2 ביצים קשות חצי קופסה טונה במים + כפית שמן סלט ירקות 2 פרוסות לחם קל ארוחת לילה 23:30 מעדן 0% שומן ערכים: קלוריות - 1376 פחמימות - 50 גרם חלבונים - 186 גרם שומנים - 48 |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() איפה מי שיגיד לך שזה קצת קלוריות?
לי אומרים לאכול מינימום 1500 קלוריות בדיאטה 1376 זה קצת לא?? |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני הייתי אצל יעל דרור שהיא מהנחשבות.
היא אמרה לי שיש לי יותר מידי שומן בתפריט ובגלל זה אני לא אצליח לרדת בשומן למרות שאני הייתי במאזן קלורי שלילי עם התפריט הזה. כמובן גם עם הסיפור של האבקות חלבון, היא אמרה לי לעשות הפסקות כי זה מסוכן לגוף. בלי להעליב או משהו לא ייתכן שמישהי שלמדה 3 שנים תזונה לא מודעת לדברים כול כך בסיסים.
#31 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לדעתי הדיאטניות של קו"ח לא מתאימה לאנשים מתאמנים אלא לאוכלוסייה הכללית. אם אתה רוצה להתייעץ אם משהו מוסמך שמבין תתיעץ עם תזונאי ספורט.
גלעד שליט עדיין חי כבר למעלה מ-1000 ימים בשבי!!! ![]() שחררו את גלעד! נערך לאחרונה על ידי Bono, 31-12-08 בשעה 17:27. |
|
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() חבר'ס,
אתם מלכלכים פה על דיאטניות על ימין ועל שמאל... אז אני הלכתי היום לדיאטנית, גם מכבי, בקיצור, באתי בדעה שלילית כמוכם, דיאטניות לא מבינות בתזונת ספורטאי ומעל גרם חלבון הם חושבות שלא בריא... אז הקיצור, באתי אליה וישר הבינה אותי, היא אפילו אמרה לי שלא כזה נורא שנכון שאני צריך עד2 גרם ביום חלבון אבל אני גם יכול לאכול יותר מ2 גרם ביום כל עוד זה לא יותר מדי וכל עוד שותים מספיק וזה והיא הסבירה לי שבחזה עוף יש הרבה חלבון אבל לא הרבה ברזל ואבץ אז שכדאי להתחיל לעבור חלקית לבשר שווארמה שהוא מכיל גם קצת יותר חלבון וגם יותר ברזל ואבץ ושלאכול עם הבשר האדום ירקות כדי לנטרל את ההשפעות הלא טובות שלו... ובנינו תפריט נחמד והיה סבבה אז למה ללכלך עליהן הן יודעות את העבודה שלהן.. אפילו כשאמרתי לה שייק חלבון היא לא אמרה כלום על זה שזה רע ועוד... אולי בגלל שבאתי אליה עם ציפיות שליליות היה כזה טוב... |
![]() |
![]() |
#37 | |
|
![]() ציטוט:
אתה טוען שיש פה אנשים שמבינים יותר טוב מהמרצים באקדמיה? אם מרצה באקדמיה לא מסוגל להעביר את החומר שלא ילמד בכלל.
![]() |
#38 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() אתה לא קורא בעיון וחבל. המרצה באקדמיה מעביר לך את החומר שהוא צריך והוא יודע על מה הוא מדבר, הבעיה היא שאתה עושה הרבה קורסים ועליך מוטלת החובה לקשר ביניהם ולהפוך אותם לתשתית עבודה שמבוססת על הבנה ולא לאוסף של עובדות אקראיות. כן, יש כאן אנשים שהתמקדו מאוד באספקטים מסויימים של תזונה והצליחו להגיע להבנה טובה (הם מעטים מאוד ורובם לא פעילים כבר בפורום). אבל מצד שני, כמעט אף אחד מהם לא ידע כמו שצריך דברים שחורגים מטווח ההבנה הצר שלו - פרמקולוגיה, פתולוגיה, פיזיולוגיה של מערכות אחרות בגוף ועוד ועוד, ידע שנדרש מאדם שעוסק בעבודה קלינית.
|
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() אחי דיאטניות לא מבינות בדברים כאלה..
ההורים תמיד חושבים שהכי טוב זה ללכת אליהם כמו כל הורה.. אבל זה בולשיט אחד גדול..וד"א איך הליפו 6?? |
![]() |
![]() |
#40 | |
|
![]() ציטוט:
למה לא מחייבים אותם לעשות את הקשר בין הקורסים?
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|