|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() abc שומר עלייך מאימון יתר? ממש לא
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איך יוצא ש abcd ? איזה חלוקה יש בה שהשריר מקבל מספיק גירוי
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אני אישית עובד על כתפיים יומיים אחרי חזה פעם לא יכולתי להתאושש מהחזה ועובד על כתפיים 3 ימים אחרי החזה היום אני כבר מתאושש ביותר קלות ולא הורדתי אינטנסיביות מהאימון חזה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני שקלתי לעשות את החלוקת abcd שרשמתי למעלה, פשוט הלכתי על רוטינה מוכחת |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Banned
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
דוגמא: a - חזה קדמית b - קוואדס ותאומים x מנוחה c - כתפיים ואחורית (אוברהאד פרס יתן עבודה לחזה שתתן גירוי, השאלה עד כמה כי אין מחקרים על ABCD שבדקו את זה) d - האמסטרינג וגב (דדליפט יתן גירוי ל4 ראשי, שוב השאלה אם זה מספיק כי אתה לא רוצה להתחיל להריץ אימון רגליים לפני הגב ) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() [quote=The Sun;665853]כמה אחוזים מהאוכלוסיה אתה מכיר שיתאוששו כמו שצריך מאימון חזה ויעשו יום למחרת אימון כתפיים בעצימות גבוהה ביחס לשבוע שעבר? כמה נראה לך שהם יתקדמו לעומת תוכנית שלא הייתה מדביקה להם שתי קבוצות שרירים יום אחרי יום?
אני מעדיף אימונים בתדירות יותר גבוהה ע"פ מחקרים שקראתי, אבל יש חלוקות של ABCD שאפשר לשמור בהן על גירוי מסויים של השריר. דוגמא: a - חזה קדמית b - קוואדס ותאומים x מנוחה c - כתפיים ואחורית (אוברהאד פרס יתן עבודה לחזה שתתן גירוי, השאלה עד כמה כי אין מחקרים על ABCD שבדקו את זה) d - האמסטרינג וגב (דדליפט יתן גירוי ל4 ראשי, שוב השאלה אם זה מספיק כי אתה לא רוצה להתחיל להריץ אימון רגליים לפני הגב )[/QUOTE] דומה מאוד לחלוקה שלי |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הבעייה בג לדעתי יש שם שני שירירים ממש גדולים :\ אם מתחילם מהגב אז לרגלים ישאר הרבה פחות כוח או אם מתחילים עם רגלים אז כמעט ולא ישאר כלום לגב אני מעדייף לשים שריר גדול תמיד בתחילת אימון ככה שאני יכול לתת את המקסימום וabc הכי מתאים לזה לדעתי ככה שרגלים חזה וגב לא באותו אימון הייתי עושה ab בשמחה ככה הייתי מתאמן לפני שהפסקתי היה ממש אימונים טובים רק עכשיו זה עינין של זמן אני רק יכול ללכת למכון באיזה 7-8 בערב אימון קצר יחסית בab אם יש שני שרירים גדולים יוצא אימון די ארוך ....
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הגוף מסתגל לכל דבר. אין שום בעיה לעבוד על אותם שרירים יום אחרי יום. זה לא אומר שאני בעד תוכנית abc, אבל אתה חייב להפסיק להדביק תוויות לתוכניות. זה נשמע כמו הטענה "לעשות סקווטים 3-4 פעמים בשבוע זה רק לאנשים על חומרים". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני לא מדביק שום תווית על שום תוכנית, אני מביע את דעתי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() חזה + אחורית, גב+קדמית, רגליים + כתפיים.
מונע התנגשויות לא נעימות, אימון מסתיים בקסאח טוטאלי של שרירי העבודה, לדעתי אידיאלי.
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() אין לי חשק להתווכח על זה, הבעתי דיעה והסברתי גם למה, מכאן זה לא במגרש שלי יותר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() האמת שלא הסברת כלום. רק אמרת שיש "התנגשות בין שרירים", אבל בסדר...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() עזבו אתכם שטויות, אף אחד פה לא ברמה של להתחיל להוסיף אותיות, כל עוד אתם עושים את התרגילים החשובים ומתקדמים במשקלים באותם תרגילים זה לא באמת משנה
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
ונאמר אמן אני מסכים ! ![]()
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|