|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() התבלבלתי, התכוונתי שהזוית בין הגו לרצפה נשמרת עד הנקודה בה המוט עובר את הברך. כמובן שלא הזוית בין הירך לרצפה.
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]() אפשר לומר שזוקפי הגו לא עושים כמעט ושום עבודה בדדליפט (להזכירך עבודה = כוח X מרחק) אלא רק מקבעים את עמ"ש. ה prime mover בתנועה הוא מפרק הירך ואת מרב העבודה מבצעים פושטי הירך (זרוע מומנט גדולה יותר בנוסף לתנועתיות).
![]() |
#27 |
Banned
|
![]() תקנו אותי אם אני טועה, אבל מלבד דדליפט על שלל הווריאציות שלו התרגיל היחידי שעובד בצורה ממוקדת כלשהי על ההאמסטרינג הוא כפיפות ברכיים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
|
![]() תגדיר ממוקדת
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
כללי:: Deus ex machina
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: אוניבסיטה
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
|
![]() קודם כל תיקון קל לדברייך שריר לא יכול לבצע עבודה איזומטרית (איזומטרי משמע ללא תנועה, עבודה לעומת זאת דורשת תנועה - מרחק) וכן הפעילות של זוקפי הגו היא איזומטרית ומהסיבה הזאת הם לא יכולים להיות ה prime mover בדדליפט.
![]() |
#33 |
Banned
|
![]() אתה צודק, אבל לא טענתי שזוקפי הגו הם ה prime mover. רק אמרתי שהם ה targeted muscles.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
|
![]() ועל פי מה אתה קובע שריר מטרה? ע"פ פעילות הכי גדולה?
![]() |
#35 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני מבטיח לכם שלמרות הפוסט הזה אנשים עדין ישימו דדליפט באימון גב, כי ככה קולמן עושה
![]()
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי מוריד קצת סטים מהחזה,כתפיים והגב (בשבוע של שני האימונים מאותו שריר)
ומוסיף קצת לרגליים
![]() |
#37 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Banned
|
![]() כוונתי היא שמלבד דדליפט על שלל צורותיו וכפיפות רגליים אין עוד תרגיל שבו האמס עובדים חזק כל כך בתור השריר הראשי, או שיש איזה קסם שאני לא מכיר?
"ובכל תרגיל בשרשרת קנימטית סגורה, בגלל פארדוקס לומבר :-" מה זה פארדוקס לומבר ? לגבי שאר התרגילים שציינת ידוע לי שההאמס עובדים בלחיצות רגליים וסקוואט. דאוס : "Pull-Through ,הייפרס הפוכים , עליות גלוט האמס וכו." מה אלה התרגילים האלה? יש טעם לבצעם? נערך לאחרונה על ידי The Sun, 01-09-08 בשעה 21:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() אבל אתה מבצע פשיטה של הירך והברך. בעמוד השדרה אין לך ש-ו-ם תנועה בדדליפט (לא אמורה להיות לך). מדובר בעבודת ייצוב נטו של עמוד השדרה והאגן.
מסכים איתך שזוקפי הגו עובדים מאוד חזק בפעולת הייצוב. אך אם זאת, אנשים עם זוקפי גו חלשים גם ירגישו מגבלה לעשות סקוואטים ועדין לא ניעד את זה לגב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |