|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() אתם מורידים מהרמה של הפורום
ועצוב כבר מה שנהיה פה. לא נורא, שיבושם לכם. לילה טוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() בנאדם שמודה שהוא טועה,רק מראה את גדולתו..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() תוכיח את טעותי,
אני מאוד אשמח שתחדש לי ולכל חברי הפורום (עד עכשיו לא כתבת שום דבר ענייני). אשמח אפילו לפרסם התנצלות אם מגיע לכם. אם אין לך איך לחדש אני מבקש שלא תגיב, אתה וחבר שלך מרחתם את הפוסט הזה (וגררתם אותי אתכם) מעבר לכל גבול. לילה טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() Harcdor3 הסביר הכל בצורה מפורטת.
אני לא הגבתי בצורה עניינית כי אתה קיללת אותי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() הארד קור לא חידש שום דבר
תקרא את ההודעה שלי. טוב אני רואה שאין לך מה לחדש לנו. אני מבקש לא לענות . לא קיללתי אותך , אני קצת מתוסכל מהרמה פה של הפורום אז זה מציק לי. לא חשוב בכל מקרה תקרא קצת על אינסולין, אתה תבין מה שאמרתי. אם תרצה לינקים למחקרים ומאמרים רק תבקש אשמח לשתף. לילה טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() לא קיללת אותי? סתכל שוב,אם אתה מתוסכל מהרמה של הפורום זה כבר בעיה שלך,אני בדעה שלי אתה בדעה שלך.
לילה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() איפה משה שיסביר לאוהד למה אורז לבן ותפוחי אדמה זה לא פחמימות פשוטות?
משה, איפה אתה יא זלאמה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בכל מקרה, הקשרים הכימיים שהפחמימה יוצרת לא קשורה לרמת האינסולין שהעיכול שלה גורם ללבלב להפריש למחזור הדם. המשמעות של זה, זה שלא כל פחמימה פשוטה היא בעלת אינדקס גליקמי (או אינסולימני) גבוה, ולהפך, לא כל פחמימה מורכבת היא בהכרח בעלת א"ג נמוך..
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא שמת לב שאפילו כתבתי שעל עף שלחם לבן נחשב לפחמימה מורכבת, מבחינתנו זה לא משנה? אל תצא בקביעות ותכניס לי מילים לפה בבקשה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() ohad1011,
שוב, פחמימה מורכב היא לא בהרכח בעלת א"ג נמוך ופחמימה פשוטה היא לא בהכרח בעלת א"ג גבוה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר מתחיל
עוסק ב:: מהנדס תוכנה
חדר כושר: Pure
|
![]() איפה משה?
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() לפי מה שהבנתי פחמימות פשוטות מקפיצות את האינסולין, למה האינסולין הזה טוב?
ולמה זה לא טובה להקפיץ אותו? הרי חלב גם מעלה את האינסולין ואומרים שבודי בילדרים שותים הרבה חלב... |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() נכון, לחלב יש תגובה אינסולימנית גבוה אפילו שיש לו אינדקס גליקמי נמוך. Go figure
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() חבר'ה תקראו כבר את הפוסט
טחנתם לי כבר את האמא אמא בפעם ה40000 פחמימות מורכבות על פי ההגדרה הכימית שלהם כוללות גם תפוחי אדמה וגם אורז לבן.. אבל בהקשר שלנו אל לנו להתייחס אליהן ככאלה ואין לנו להתחשב בהגדרה הכימית אלא באינדקס הגליקימי...!!!!! לכן בהקשר שלנו אכילת תפו"א או לחם לבן לא טובות לרמות האינסולין ואל לנו להייחס אליה כפחמימה איכותית..! נימאס לי לכתוב את אותו הדבר כבר בפעם המליון חאלס |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תפסיק לדבר שטויות חסרות פשר, אינדקס גליקימי אינו חשוב אלא מסביב לאימון. מה גם שאם תשלב ירקות בארוחה שכוללת פחמימה בעלת א"ג גבוה אז האינדקס הגליקמי ירד. חאלס להטעות אנשים: אין שום בעיה בצריכת פחמימות בעלות א"ג גבוה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|