|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אתה צריך להמשיך לקרוא וללמוד.
קודם כל ישנם מספר תרגילים מגוונים לפלק גוף תחתון,במקרה הזה לרגליים. אם אין באפשרותך לעשות סקוואט ישנם תרגילים אחרים,אני חושב שפשוט זלזלת בחלק הזה,והמצאת תירוצים. מזיכיר לי את חברים שלי שלא מאמנים רגליים כי הם רוצים רק לנפח את החזה וידיים.(wtf?) תוכנית ss יכולה לעזור לך במידה ותבצע את הטכניקה כמו שצריך,במידה ולא תיפצע מהר מאוד יחד עם שילוב כדורגל שדורש הרבה מאוד מהרגליים. אגב,הייתי ממליץ לך בנוסף אם תבצע סקוואט בעתיד לעשות גם פשיטת ברכיים,כי זה חלק שעובד על עצם הבעיטה בכדור וזה יכול לעזור לך לענף הספורט שבו אתה מתחרה. בנוגע לתזונה,אתה רוצה מסה?מתונה?. לך לפי תפריט!. איך בידיוק תדע באיזה יחס אתה של אבות המזון,ובאיזה מספר קל' אתה עומד בסוף היום?. אוכל בריא זה דבר אחד,גם שמן זית זה בריא,אז צריך לשתות ליטר וחצי ביום?(אני לא רואה היגיון בזה). לך לפי תפריט גם דווקא בגלל זה שהיית בעבר שמן ובעל אחוז שומן גבוה,כי עלייך להקפיד לא להגיע למצב הזה שוב,יכול להיות שהגנטיקה שלך היא כזאת,לכן תעבוד לפי תפריט מדוייק במקרה שלך מספר חודשים,ואז תיראה איך הכל עובד ומתנהל. הייתי ממליץ לך לקרוא את המדריך לעלייה במסה במקרה ועוד לא קראת או במקרה ולא שיננת את הדברים..
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
נתקעתי עם המסה | mantana | תזונה ותוספים | 13 | 28-10-09 22:32 |
לוג המסה שלי d: | גד"שניק | לוגי אימונים | 20 | 09-01-09 17:54 |
שאלה על תקופת המסה??? | NIVO | אימונים | 16 | 18-09-08 19:13 |
מתי לסיים עם המסה? | מוטי | אימונים | 15 | 02-08-07 19:33 |
תפריט המסה שלי | Gootche | תזונה ותוספים | 4 | 29-07-07 20:50 |