|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למה פולי מאחורי הגב זה מתכוןן לפציעה? איזה גמישות צריך לזה,בנט אובר אני לא רוצה לעשות ומה זה פנדלי רוו?. חתירה-יותר מידי יד קדמית בכל אימוני הגב כאילו? מה אני יכול לעשות עם זה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה משהו כזה עם אתה מתעקש על fbw
a1 סקוואט כבד דדליפט רומני בנץ פרס חתירה במוט a2 פרונט סקוואט/סקוואט קל דדליפט קלאסי פרס בעמידה מתח a3 סקוואט כבד דדליפט רומני בנץ פרס חתירה במוט ואם בא לך להוסיף תרגילי ליצנות תוסיף ב1 ו3 לחיצת כתף בדאמבלים ו או 2 סטים לידיים וב2 תוסיף לחיצת חזה בדמבלים ו או חתירה בדאמבל ו2 סטים לידיים כמובן הכל 3 סטים |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה על הניסיון לבנות לי תכנית חדשה אבל אני מעדיף לדבוק במקורית ולהוסיף שינוים אם צריך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בלג פרס העומס על הברכיים הוא עצום ויכול להגיע לפי2-3 מסקוואט שבניגוד ללג פרס מרפה ברכיים וכל סיבה אחרת שתביא לא תספק, אם בה לך להמשיך להיות מהליצנים במכון שאפילו מתח לא יכולים לעשות ונשארים שחיפים לנצח אתה בדרך הנכונה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דבר שני,אין לי איך לעשות סקוואט במכון,דדליפט אני לא רוצה לעשות,אין לי איך ללמוד טכניקה ולא רוצה להסתכן בפציעה בגב. חלאס לחשוב שחייב לעשות את כל תרגילי הקודש כדי לגדול.לא אכפת לי לעלות לאט יותר אבל אני רוצה לעלות בטוח עם כמה שפחות פציעות. חלאס לשפוט בני אדם לפני שאתה מכיר אותם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה תמשיך להיות ליצן ככה לפחות לא תתפוס את המוטות לאנשים שכן מתאמנים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
טכניקה של בנץ' ופרס אני אעלה בהמשך כדי לוודא שאני עובד בסדר. נמאס לי ללכת לבצפר שמשהו כואב לי\מציק לי..אני הולך למכון כדי לגדול,גם אם זה אומר לגדול לאט יותר ממה שאני יכול,אני רוצה לגדול בטוח. ואגב התכנית שהעלת קודם אני ממש בספק אם אני אעמוד בה.. 3 סקוואטים בשבוע? זה רצח..כן..גם אם אחד מהם הוא "קל" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תכנית אימונים | mgdown | אימונים | 1 | 22-07-09 17:56 |
תכנית אימונים! | arad muallem | אימונים | 1 | 21-02-09 10:29 |
תכנית אימונים ab | Avi555 | אימונים | 20 | 15-02-09 16:16 |
תכנית אימונים | ISR | פיתוח גוף-כללי | 5 | 17-01-09 09:31 |
תפריט אימונים / תכנית אימונים ללא חד"כ. | ..oR.. | אימונים | 20 | 11-06-07 16:48 |