ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 05-11-09, 01:26   #11
תום ג'יי
חבר פעיל

הסמל האישי שלתום ג'יי

כללי:: tom
עוסק ב:: בלחשוב איך אני באדיבילדר יותר טוב

ציטוט:
פורסם במקור על ידי moo צפה בהודעה
תום יש לי שאלה אם התוכנית טיפשית אז למה לבצע אותה פעם בחצי שנה ?
ואם היא טובה למה לא לבצע אותה כל הזמן ?

תחליט היא טובה או לא ?
לא אמרתי שהיא טיפשית..אמרתי שזה טיפשי לעשות רק אותה ורק את אותם תרגילי "באר" עבור מי שהמטרה שלו זה באדיבילדינג..תבין,אחד העקרונות הכי חשובים בבאדיבילדינג זה לשנות כל הזמן..אסור להגיע לסטגינציה..גם אם אתה מעלה במשקל.כי שוב המטרה בפיתוח גוף היא לא לשבור שיאים..לעשות כל הזמן רק 5 חזרות ורק באותם תרגילים יתן לך תגובה פחות אנאבולית מלהרים כבד אימון אחד ואחרי שלושה חודשים לדפוק לשריר הזה דרופ סט עם חזרות איטיות ואז אחרי חודשיים שוב לחזור למשקלים כבדים ב5*5...כנל לגבי התרגילים צריך לשנות להוסיף ולהוריד.כמובן שאבני היסוד הם המשולש הקדוש אבל לא רק...

כל מאמן bb מצליח בארצות הברית שדיברתי איתו אמר לי את זה..ואם אתה רוצה את רשימת המאמנים אני אתן לך..ואמרתי להם שהם טבעי כדי שהם לא יחשבו שאני על gh או משהו...ועכשיו בשיא הרצינות..בראנץ וורן אימן מלא אנשים לתחרויות באדיבילדינג הרבה יותר יותר ממארק ריפטו ראש הכת שלכם..הבנתי שיש תוכניות שבסביבות אפריל הוא יגיע לארץ..אפשר לשאול אותו שם מה דעתו על זה..האם רק להרים דדלפיט חזה וסקאווט היה מקדם אותו למקום יותר טוב ממקום שני במר אולימפיה..ובוא נתעלם מהתוסף הכימי...
תום ג'יי מנותק  

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא