|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אכילה מרובה ^.^
|
![]() ציטוט:
אז ככה מבחינת ערכים: 1) קלוריות: לדעתי 2400 ביום ללא אימון ו 2800 ביום עם אימון. נאי התחלתי עם קצת יותר מזה על 70 קילו והיה תוצאות יפות. 2. חלבון בסדר. 3. שומן - חסר לך, שומן זה לא האויב. 65 -70 זה יותר טוב. 4. סיבים - סביר אתה יכול להוסיף עוד טיפה, לא קריטי בכלל בכלל. סוגי מזונות 1) סוגי מזונות מעולים תזמוני ארוחות: 1) ארוחת בוקר - בסדר גמור, קצת גדולה אבל אם אתה מסוגל אז אני אומר בכיף. 2)סיריוס מאס אחרי האימון - לדעתי לא מספיק חלבון. יש הרבה שמתווכחים שלא צריך חלבון אחרי אימון אבל אני אומר - אם חסר לך קלוריות גם ככה קח חצי כף ותהיה לי בריא! :] 3) התפריט שלך דיי דומה לזה שחן עשה לי, רק שלי יש עוד ארוחה (היום שלך קצר! אתה כזה עצל! הללואי עלי :[ ) ובערב זה בול כמו אצלך רק ביצה + שני לבנים. אני לא בטוח בחשיבות של זה אבל לדעתי הארוחת ערב שלך קצת נמוכה בחלבון. פה להזכיר שיש ויכוח על החשיבות (או חסר החשיבות) של תזמוני ארוחות וחלבונים. לשיקולך מה לעשות עם זה. סך הכל אחי תפריט מעולה יחסית למה שרואים כאן... נ.ב. ראיתי שאתה מפחד מעוד קלוריות אז קח בחשבון: 1. עליה טובה במאסה = עליה גם בשומן ואין מה לעשות. 1. 2200 קלוריות זה נמוך אתה תיתקע בטיל או שלא תעלה בכלל. תתחיל מ 2400-2800 וכל חודש אתה גם תיתקע שוב ותצטרך להוסיף (ואני מציע - תקדים תרופה למכה). |
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|