|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מפקח ראשי
|
![]() חבר'ה חאלאס עם הויכוחים הטיפשיים והלא יעילים האלה.
נכון שיש סוגים שונים של חלבון ונכון שזמן ספיגתם שונה, אך האם זה משנה? פירוק שריר מתרחש כאשר הגוף נמצא במצב צום של יותר מ-24 שעות, ולכן בד"כ אין חשיבות לסוג חלבון. לאחר 30 שעות אם ברצוננו לצרוך חלבון נעדיף חלבון מי גבינה, ולמה? מפני שחלבון מי הגבינה נספג מהר יותר וכיוון שאנו נמצאים בצום במשך 30 שעות נעדיף לצרוך חלבון שמתפרק כמה שיותר מהר. חוץ מהמצב הנ"ל אין חשיבות לסוג החלבון שנאכל. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|