|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() דבר נוסף שלא הבנתי, אני באמת שלא מבין למה יש פה כאלה שפירסמו תוכניות עם 25 סטים לשריר גדול זה נשמע הרבה מדי ועוד הם אמרו שהם עובדים בעצימות בינונית - גבוהה זה לא ייחשב כאימון יתר? זה ממש קריעה של הגוף זה גם עצימות גבוהה וגם נפח גבוה..
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אפשר לעבוד בנפח גבוה אבל לא כל כך גבוה. אתה שוקל 47 47!!!! תתחזק תאכל הרבה וזה הכלל.. חלאס פיתוח גוף זה לא פיזיקה . |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
זה פיזיקה
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל הפורום
|
![]() the two התכוון לומר
זה לא מדע מדוייק ... אבל זה בהחלט פיזיקה
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא חושב ככה...
עובדה שעל holy דבר כזה לא הוביל לעליה במסת שריר בצורה הכי טובה שהוא יכול לקבל לכן הוא שינה את תוכנית האימונים שלו וזה עבד עליו טוב יותר אני עדיין בדעה שזה אכן דבר חשוב אבל לא עיקרי זה תלוי בהרבה דברים זאת רק דעתי אני לא מנסה להוכיח פה משהו כי אין לי איך להוכיח אני לא מספיק מנוסה.. אשמח אם תענו לי על שאלתי למעלה |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תבין לכל אימונים יש בסיס-תרים כבד,תעלה במשקלי עבודה,תאכל ותישן. זה הכל אחי באמת אתה מגזים עם השאלות שלך ולא מתקדם. עם אתה לא מתחזק באימונים שלך וזה למה""אתה חושב שזה לא קשור לעליה במאסה"" אז תן לי להגיד לך משו קטן-אתה לא תעלה במאסה עם לא תתחזק. |
|
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חבל שאתה קורא רק חצי הודעה.. זה מה שאני שונא פה אצל ילדים..
|
![]() |
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() טמפלר, אל תהיה ליצן, לא עשית ss, ולא עשית שום דבר שקרוב לזה, אתה לא עשית לא סקוואט ולא דדליפט, ואם אתה לא מבין למה זה לא ss זה אומר שא. לא קראת את הספר וב. כיוצא מכך אתה לא גם מבין את התכנית ואת העקרונות שלה. אז כמו שאני לא מתווכח על ניתוחי מוח כי אני לא מבין בזה, אתה אל תתווכח על מה שאתה לא מבין.
אגב, אני לא מבין למה הבאת את הדיון שלי ושל ארבל כדוגמא לתמיכה בטיעון שלך, כי לא הועלה שם שום טיעון נגדי מבוסס אלא הדיבורים הרגילים על אינדיבידואליות, גנטיקה, כמה שכולם שונים ועוד כמה דברים שאנשים זורקים כשאין להם יותר מדי מה לומר. האנאלוגיה שלכם בין פאוארליפטינג לבאדיבילדינג כושלת לוגית, רצף של הרבה מאוד טיעוני קש שטחיים שהקשר ביניהם לבין עובדות וידע הם מקריים בהחלט. המטרה של פאוארליפיטר היא לא להיות כמה שיותר גדול ושרירי, אלא להרים כמה שיותר בקטגוריה שלו. לכן אם נקח בנאדם שמוגבל לשקול 105 קילו, לעומת מפתח גוף שעקרונית לא מוגבל ושואף להיות כמה שיותר גדול ושוקל למשל 130 קילו, מעניין מי יהיה יותר גדול. מדהים, הא. מאוד חכם לומר שפאוארליפטר שירצה להיות באדיבילדר יהיה הרבה יותר גדול, מן הסתם, כי המטרות שלו ישתנו והוא כבר לא יהיה מוגבל למשקל וגודל מסויימים. עוד השוואה עם הגיון גרוע זה להשוות פאוארליפטר באוף סיזן לבאדיבילדר בתחרות ולשפוט את המראה שלהם אחד לשני. קחו באדיבילדר שמגיע לאותם אחוזי שומן (לי פריסט..?) או פאוארליפטר שמגיע לאחוזים נמוכים (קרוק...?) על אותו משקל וגובה כללי ואז תשוו.
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וטמפלר.. אומנם השינוי שעשית הוא עצום אבל לזלזל במישהו שהעלה פחות ממך ועוד לקרוא לו בחורה זה באמת מוריד מהרמה שלך ולא לעניין אני גם יכול לזלזל בך כיוון שהעלתי 33 קילו בשנה וחצי ולא התחלתי בתת משקל אז באמת, זה פשוט לא לעיניין.. ובקשר לוויכוח פשוט תפסיק את זה כי הטיעונים שלך מגוחכים וגובלים ובטיפשות וחוסר ידע מוחלט.. בקשר לתכניות בעלות נפח גבוהה, אף אחד לא שלל את זה ואמר שאין לזה מקום בשלב מסויים הבעיה היא שזה פשוט לא מתאים ל99 מהמתאמנים בפורום פה והיחידים שיכולים לשכול את זה זה בעליי הוותק הגבוה שנימצאים על הסף הגנטי שלהם וכמובן אלה שמשתמשים באנבוליזם כיוון שהם יכולים להתאושש מזה ולהתקדם בכל זאת במשקלי עבודה נערך לאחרונה על ידי tal_s, 31-07-09 בשעה 01:24. |
|
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() אגב, לכל המתנגדי ריפטו יש שיטה אלטרנטיבית להעלות מתחיל ב10-15 קילו, ללמד אותם את התנועות מהבסיס, להכפיל ולשלש את משקלי העבודה וכל זה בחודשים ספורים? התשובה היא לא, אין תכנית שעושה את זה בכזו מקצועיות ובכזה מעט זמן (להוציא אולי ws4sb ודומיהן שגם איתן אני לא בטוח שהתוצאות יהיו עד כדי כך טובות), ובטח שלא בברנז'ת הוינגייט וקהילת הabcde. אם הייתם קוראים קצת בנושא ולא סתם רבים על דברים שאתם לא מכירים הייתם מבינים את זה לבד ולא הייתם רושמים את זה מלכתחילה.
#13 |
|
![]() והכי חשוב -
moo יש לך מסנג'ר? ![]()
#14 |
חבר פעיל
|
![]() Sugarzaza
חולה על החפירות שלך |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() templer,אם אני לא טועה בזמו עשית FBW בעצימות נמוכה,ומכיוון(שבאופן "מפתיע") לא גדלת ממנו אתה משליך את חוסר היעלות שלו לגדילה על ss,כאשר המכנה המשותף לשניהם הוא התדירות הגבוהה בלבד.אתה מתעלם לחלוטין מפקטור העצימות.
|
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() תצחק כמה שאתה רוצה, אתה הליצן פה.
כי אין קשר בין תוכנית אימונים לעלייה במשקל. תאכל מספיק - תעלה במשקל. כן, זה כזה פשוט. מהו מאזן קלוריות, וכיצד הוא משפיע על משקל הגוף? מאזן קלוריות מתאר את היחס בין סך כל הקלוריות הנצרכות במזון לבין סך כל הקלוריות המוצאות לצורך ביצוע פעילות גופנית וקיום הגוף. כאשר סך כל הקלוריות הנקלטות במזון שווה לסך כל הקלוריות המוצאות, אנו מצויים במאזן קלורי, ומשקל הגוף נשמר ללא שינוי. כאשר מספר הקלוריות הנקלטות במזון גדול ממספר הקלוריות המוצאות, מתקיים מאזן קלורי חיובי ואנו עולים במשקל, וכך גם ההיפך. כדי לרדת במשקל ולהפחית את אחוז השומן בגוף חייבים להיות במאזן קלוריות שלילי, וההיפך. אין כל דרך לעקוף עיקרון זה. נערך לאחרונה על ידי obzion, 31-07-09 בשעה 13:16. |
![]() |
![]() |
#17 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
אני יודע מה אכלתי , אני יודע כמה ישנתי ... הדבר היחיד שהשתנה זה התוכנית אימונים ... אין על זה וויכוח בכלל . זה מה שקורה בפועל , אתה שואל אותי למה ? אין לי מושג.
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() תודה
123 |
![]() |
![]() |
#19 |
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|
![]() אפשר לסגור את הסיפור הזה במשפט של ריפטו:
"לעולם לא ראיתי מישהו קטן (!!) שמרים 500 פאונד דדליפט" טמפלר,במידה ואכלת 4900 קלוירות לתקופםה של 8 חודשים,ועלית במשקל 20 קילו שזה משקל מכובד,ואז ראית שעלית רק קילו,אולי זה הזמן להעלות קלוריות? הגוף שלך התרגל ל4900 הוא גדל ממנו קילו!,קשה לי מאוד להאמין שגדלת רק קילו בתכנית ss. |
![]() |
![]() |
#20 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
אני עדיין גדל ועדיין אוכל 4900 קלוריות . אני רק עובד בנפח גבוה יותר... הרבה יותר גבוה. ולא עשיתי ss אלא תוכנית בנפח נמוך , תרגילים מורכבים ללא בידוד של שרירים בלי עבודה על הידיים .
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|