|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני בעד להפסיק להקפיץ מוטות על הרצפה!!!11
ואני שוקל 120 קילו עם יד 48, אז בוא נמשך להתדיין. |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין למה אתם ממשיכים להתווכח שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה ואיזה תוכנית שהוא גדל בה הכי טוב
אם שוגר גודל טוב ב ss שימשיך לעשות אותה holy לדעת סתם פסלת את התוכנית ss כי לא ביצעת אותה לפי מה שאתה אומר כי לא עשית סקוואט ודדליפט מסיבות בריאותיות אבל אתה אומר שעבודה בנפח נמוך לא מגדילה אותך וזה עובדה אז זהו. |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני לא הייתי גדל טוב מss בגלל שאני כבר לא יכול עליות מאימון לאימון במשקלי עבודה, תקרא את הספר ותבין את התכנית לפני שאתה מדבר עלייה, וזה תקף על כל הפורום הזה בעיקר האלה שמזבלים
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() 183 ו45, עוד משהו? Run along now.
And most importantly: Everytime you squat above parallel, Rip drowns a kitten in milk Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive) ![]() נערך לאחרונה על ידי Sugarzaza, 31-07-09 בשעה 20:36. |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() בשביל הגובה שלך זה נחמד, בשביל המשקל שלך ביחס לגובה זה בינוני.
|
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() וואלה
מה הנתונים שלך, אם אפשר לשאול? 120 קילו 8 אחוז שומן, אני בטוח?
#8 |
חבר פעיל
|
![]() שוגר אני יודע מה המטרה של האימון ss אני יודע שצריך לעלות משקלים כל אימון..
לא יצאתי עלייך או משהו.. |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() ממש מלחמה פה
טמפלר היפרטרופי תביאו גם את יניב שיתן לכם חיפוי |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() מה אתם אומרים חברים, נוותר וזהו?
#11 |
חבר פעיל
|
![]() למה לוותר? מה אתה שחיף?
מחר אימון כפיפות ריכוז ויוגה טיבטית. |
![]() |
![]() |
#12 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() יאאלה מסה בכל הכוח!!!@#!@#!#!@#
#13 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() טיבטית לא תתן לך כלום מבחינת מאסה-היא מתאימה לכוח בלבד
תעשה מיקרונזית תעלה במשקל כמו מטורף
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Gay lord
|
![]() the gift, כוח זה דבר מאוד חשוב,
אתה לא רוצה להיות גדול וחלש נכון? כדי לגדול צריך לאכול(קרדיט לסבתא שלי), זה לא משנה איזה תוכנית זאת, אם זאת תוכנית לפווארליפטרים או ל-BB... וגם יש פאוורליפטרים שנראים מדהים... |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() Ss מתאימה לשתי המטרות
|
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() אף אחד לא אמר שאם אתה יותר חזק ממישהו אתה תהיה יותר גדול, זה דבר טיפשי לומר. אבל אם אתה יותר חזק ביחס לעצמך, ואוכל מספיק, אז כן אתה תגדל.
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואתה חושב ש BB לא עולים במשקל עבודה ביחס לעצמם? ראית פעם מישהו גדול לוחץ חזה 60 קילו ומתאמץ?! הקטע שהצורת אימונים של ריפטו מתאימה לענף ספורט מסוים שהוא לא פיתוח גוף ומתאימה לבנאדם שהמטרות שלו לא חופפות למטרות של bb. ואתם מטעים הרבה ילדים תמימים שמתחילים להתאמן כאשר המטרה שלהם היא בעצם פיתוח גוף. אחי אתה חייב להפנים את זה אחת ולתמיד ![]() |
|
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
#19 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
איטית יותר היא לא ועל זה אני מוכן לחתום לך פחות טכנית?אם בנאדם עושה את תרגילי הקודש בכל תכנית ועליהם מוסיף עוד תרגילים אז מה פחות טכני בזה? גוף חלש יותר?חחחחחח נשמע לך הגיוני? שוגר סתם מעניין אותי-איזה ניסיון יש לך באימון אנשים?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() hypertrophy
מה זה משנה הניסיון שלו באימון אנשים? רוב המדריכי כושר בארץ שווים לתחת. ושכל אחד יתאמן איך שהוא רוצה. יש בעולם אולי מיליוני מפתחי הגוף ברמות שונות ועד היום לא יצא לי לראות אחד שמתאמן בתוכניות כאלה. אז כל העולם מפגר ורק חסידי ריפטו צודקים. ![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|