|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() אתה טוען שאם תרגילים פשוטים כמו סתם כפיפות מרפקים בעמידה 10 חזרות עד חזרה לפני כשל לא מביאים לי הרבה פאמפ ולמחורת לא נתפס אפילו טיפה השריר, ותרגיל כזה מביא לי מלא פאמא ונתפס לי השריר הזה פעם ראשונה, זה לא אומר שהוא יותר מעודד גדילה ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
וזה שנתפס לך השריר זה לא אומר שום דבר בקשר לתועלת התרגיל ואן קשר לגדילה... על תיהיה לי ילד בייספס חזה אחי.. תתעסק בבסיס תאכל טוב,תתאמן כבד ותעלה משקלי עבודה וזהו.. בהצלחה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() מי אמר שאין קשר בין פאמא ודומס לתועלת התרגיל ? איזה מחקר מטומטם ? אתה יודע כמה מחקרים מטומטים שאם היית מקשיב להם לא היית גודל בחים היו ?
המחקרים המפגרים האלו זה הדבר האחרון להקשיב לו כשהם ידעו להסביר ולהוכיח מדעית שתרגיל שלא מאמץ אותי מפתח אותי יותר מתרגיל שמאמץ אותי אני אקשיב לזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() אם יש אני צריך להביא לך מחקר שמוכיח את זה? כאילו אתה חושב שבמצב שאנחנו בימינו אפשר להוכיח ולהסביר כל דבר? ![]() למי אכפת מהמחקר שמדבר על הכשל ? אם אני אעשה רק סקוואט ודדליפט אולי היד תגדל יותר מאשר אם אני אעבוד רק על ידיים בלי שום שריר אחר, אבל זה כבר מאוד לא קשור. כאן אתם כבר טוענים שאם אני ממילא עושה סקוואט ודדליפט היד תגדל פחות אם אני אוסיף סטים מבודדים ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() ציטוט:
על סמך איזה ידע אתה אומר את זה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() ציטוט:
דדליפט וסקוואט במקומם מונח אבל אתה מגזים :\ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() ציטוט:
התרגילים האלה משחררים הורמוני גדילה שעוזרים להיפרוטרפיה הכללית של הגוף, להרגיש פאמפ זה נמחד אבל לא אומר שתגדל, אבל עם זאת אני לא חושב שבן אדם שהוא לא מתחיל צריך לוותר על עבודת ידיים ישירה, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|