21-06-09, 07:20
|
|
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
ציטוט:
פורסם במקור על ידי יניב צוות ישראלבודי
בתור אחד שגם סיים קורס מדריכים אתם צריכים להבין קודם כל את הרקע של הקורסים האלה.
לקורסים האלה מגיעים אנשים שמתעניינים בספורט ורובם החליטו לעשות אותו כדי להשלים הכנסה.
סתם לצורך העניין שתבינו שבקורס שלי היה אחד שהיה שף, עוד אחד שהיה בעסקי הנדל"ן, עוד אחד שעבד בהייטק ואפילו הייתה איזשהי תימנייה שמעולם לא דרכה בחד"כ (מילים שלה, לא שלי)
החומר האנושי בקורס לא בא עם רקע כל כך גדול באימונים, לזה תכניסו כל מיני לימודים של אנטומיה וקיניזיולוגיה ופציעות ספורט ועוד כל מיני דברים שגוזלים זמנים מהקורס.. לא נשאר זמן להיכנס לכל תרגיל ותרגיל. (זאת הסיבה שהרבה מאמנים לא יודעים לבצע תרגילים בעצמם).
האנשים שמתכננים את הסילבוס של הקורס מודעים לזה שהסטודנטים האלה לא מבינים כל כך ולכן יש הרבה תרגילים שלא מלמדים בכוונה, כדי שלא יקרה מצב שמאמן מדריך מישהו בדדליפט לא נכון ויגרום לו לפציעות.
אשכרה יש סעיף בבחינות של "איזה תרגיל לא תיתן למתאמן מתחיל" ואני ייתן לכם כמה דוגמאות מהתשובה; דדליפט על כל סוגיו (קלאסי סומו ורומני וכל מה שלא תחשבו), בנט אובר רו, מתח מאחורי הראש, פולי עליון מאחורי הראש, מיליטרי פרס בעמידה ועוד הרבה.
אפילו שסקווט זה תרגיל שמלמדים, הם ממש לא נכנסים איתך לכל ההיפ דרייב וכל העניין של הסטאפ של איך נכנסים למוט וכו. פרונט סקוואט אפילו לא מזכירים.
אז יוצא לך מהקורס איזשהו שף שסה"כ רצה להשלים הכנסה בהולמס פלייס.. הוא מקבל 21 שקל לשעה. הוא לא יתחיל להסביר לך דדליפט כי הוא לא יודע ולא לימדו אותו.. והם גם לא מעוניינים ללמוד אז הם פשוט אומרים לך לעשות משהו אחר.
ולבנאדם שאמר שאפשר ללמוד מספר... זה תמיד טוב.. אבל ללמוד מספר ולבצע זה דברים שונים.. יש דברים שרואים מהצד שאתה תחת המוט לא תראה שאתה עושה לא נכון...
|
תודה רבה על ההודעה הזאת! עכשיו באמת הדברים ברורים יותר.