ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   שאלה על המדריכים (https://israelbody.com/showthread.php?t=55452)

lironsD 17-06-09 14:35

שאלה על המדריכים

אני יודע שיש פה דווקא כמה משתמשים שהם מדריכים מוסמכים בחדרי כושר אז השאלה היא לפורום ובעיקר להם

למה המדריכים בחדר כושר טוענים דברים כמו שסקוואט מביא עומס על הברכיים ויכול לדפוק תגדילה..ולפגוע בגב..ושילדים נמוכים שעוד לא סימו תגדילה שלהם לא יכולים לעשות תרגילים מורכבים כמו דדליפט או מיליטרי פריס??אני לא מבין,ככה מלמדים אותם בקורס ? או מה?

tal_s 17-06-09 15:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי lironsd (הודעה 854284)
אני יודע שיש פה דווקא כמה משתמשים שהם מדריכים מוסמכים בחדרי כושר אז השאלה היא לפורום ובעיקר להם

למה המדריכים בחדר כושר טוענים דברים כמו שסקוואט מביא עומס על הברכיים ויכול לדפוק תגדילה..ולפגוע בגב..ושילדים נמוכים שעוד לא סימו תגדילה שלהם לא יכולים לעשות תרגילים מורכבים כמו דדליפט או מיליטרי פריס??אני לא מבין,ככה מלמדים אותם בקורס ? או מה?

יש בחדר כושר מדריכים שסיימו את הקורס שלהם גם לפני 10 ו20 שנה והמידע שברשותם לא עדכני
רב המדריכים הצעירים שמסיימים היום קורס לא יגידו את זה .. אמנם יש עדיין מיתוסים כמו לא לעשות סקוואט עד לרצפה ועדיף חגורה בכל התרגילים הכבדים.. אבל לפחות מחלק ניכר מהמיתוסים כבר נפתרנו

haim15 17-06-09 15:29

אני חושב שהמדריכים שאומרים דברים כאלה פשוט לא יודעים לבצע את התרגילים הללו בטכניקה טובה ולכן הם מעדיפים להגיד לך שאלו תרגילים לא טובים ושאסור לעשות אותם מאשר להגיד לך שהם לא יודעים איך להסביר לך את זה כדי שתבצע את התרגילים בטכניקה נכונה

hanna666 17-06-09 15:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי haim15 (הודעה 854335)
אני חושב שהמדריכים שאומרים דברים כאלה פשוט לא יודעים לבצע את התרגילים הללו בטכניקה טובה ולכן הם מעדיפים להגיד לך שאלו תרגילים לא טובים ושאסור לעשות אותם מאשר להגיד לך שהם לא יודעים איך להסביר לך את זה כדי שתבצע את התרגילים בטכניקה נכונה

הם מחכים שאתה תבוא ללמד אותם
גם לא תאמינו אצלנו במכון אין כאלה לא יודע למה כל המאמנים רובם התחרו ודווקא מועדדים אנשים לעשות סקוואטים וכו

yarinas 17-06-09 15:46

לי אמרו שעד שלא אעשה את התרגיל באופן נכון עדיף לא לעשותו בכלל...

galSH 17-06-09 16:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hanna666 (הודעה 854341)
הם מחכים שאתה תבוא ללמד אותם
גם לא תאמינו אצלנו במכון אין כאלה לא יודע למה כל המאמנים רובם התחרו ודווקא מועדדים אנשים לעשות סקוואטים וכו

סתם מתוך התעניינות, הם מעודדים גם דדליפט?

tal_s 17-06-09 16:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי galSH (הודעה 854384)
סתם מתוך התעניינות, הם מעודדים גם דדליפט?

חלק מהם

moo 17-06-09 16:58

בשורה התחתונה כדי ללמוד דד ליפט וסקווט חייבים מאמן שהוא צמוד אליך לפחות לחודש
ואין לכל מתאמן מאמן אישי אז הם מעדיפים להגיד שלא כדאי והם צודקים
לא כדאי לנסות דד ליפט וסקווט בלי מדריך/שותף לאימונים שמבין עניין ויודע לתקן אותך

barakav 17-06-09 17:09

תוריד ותקרא את הספר starting strength ותלמד לעשות סקוואט ודדליפט לבדך. לא צריך בשביל זה מדריך אישי.

Fatboy 17-06-09 17:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי moo (הודעה 854419)
ואין לכל מתאמן מאמן אישי אז הם מעדיפים להגיד שלא כדאי והם צודקים
לא כדאי לנסות דד ליפט וסקווט בלי מדריך/שותף לאימונים שמבין עניין ויודע לתקן אותך

כנראה שבשנתיים האחרונות לא עשיתי סקוואט ודדליפט אלא בעצם משהו שהמצאתי.
:8: << ככה נראה דדליפט נכון??

galSH 18-06-09 13:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי moo (הודעה 854419)

זה לא נכון. יש מספיק מאמרים בנושא, אפשר גם לצלם את עצמך להעלות לפורום כדי לקבל ביקורת (אפילו לריפטו יש פורום שאנשים מתייעצים איתו ונותנים לו סרטונים שלהם בשביל שיעביר ביקורת).

Cortex 18-06-09 13:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Fatboy (הודעה 854442)
כנראה שבשנתיים האחרונות לא עשיתי סקוואט ודדליפט אלא בעצם משהו שהמצאתי.
:8: << ככה נראה דדליפט נכון??

חחחחח

the pharmacist 18-06-09 13:57

רוב המדריכים ליצנים, תתעלם מהם

WEST $ SIDE 18-06-09 14:15

זה לא יפגע בגדילה , אבל נעזוב בצד את שרוב המדריכים הם ליצנים , רוב המתאמנים לא מבצעים נכון את התרגילים וכשאתה מבצע לא נכון סקוואט ודדלפיט זה כן יכול לפגוע בך .

moo 18-06-09 16:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי galsh (הודעה 855154)
זה לא נכון. יש מספיק מאמרים בנושא, אפשר גם לצלם את עצמך להעלות לפורום כדי לקבל ביקורת (אפילו לריפטו יש פורום שאנשים מתייעצים איתו ונותנים לו סרטונים שלהם בשביל שיעביר ביקורת).

לך תלמד מספר

אין בעיה לקרוא ספרים ולהעשיר את הידע אבל בלי מאמן שיאמן אותך ויהיה איתך יהיה לך קשה ללמוד
והסיכון בפציעה גדול

galSH 18-06-09 20:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי moo (הודעה 855279)
לך תלמד מספר

אין בעיה לקרוא ספרים ולהעשיר את הידע אבל בלי מאמן שיאמן אותך ויהיה איתך יהיה לך קשה ללמוד
והסיכון בפציעה גדול

אז אם אין לך מאמן עדיף שתעשה בנצ' פרס בסמית' מאשין?

Philip1123 19-06-09 19:44

יכול להיות שזה נובע לא רק מחוסר ידע אלא משתי סיבות נוספות -

- עצלנות (אין להם כוח ללמד אותך בעצם 10 דקות).
- העדפה שלא תעשה תרגיל יחסית "מסוכן" (בייחוד למתחילים) כמו סקוואט או דד ליפט ואז האחריות תיפול עליהם.

Scylla 20-06-09 04:59

אצלינו לא מעודדים אבל לא העירו לי, והם שמו לב... קשה להתעלם מהצרחות שלי... לא נעים.
בכל אופן לדעתי המאמנים שלא רוצים שתבצע את התרגילים האלה הם פשוט בגישה יותר מדי שמרנית שאלו תרגילים לבאדי בילדרים מקצועיים ועדיף להתקדם לאט לאט לאט... חבר שלי הלך למדריך אצלינו, ועשו לו תוכנית מגוחכת שכל התרגילים במכונה (וחבר שלי התאמן קצת פעם והוא לא איזה שחיף, ויש לו יחסית למתחיל כוח). ת'כלס האתר והפורום קידם אותי המון...

Eyeseen 20-06-09 08:41

תורידו את הdvd של ss, כל הביצועים שלכם יהיו פרפקט.

Melamed 20-06-09 08:43

יש מצב ללינק? ^^

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:04.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ