|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#27 |
מפתח גוף מתחרה
כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
|
![]() דווקא מעודדים בקורס לתת את התרגיל הזה כי הוא נחשב לתרגיל הכי פונקיוצנאלי שקיים בחדר כושר
אבל צריך לדעת לבצע אותו נכון..הרבה מדריכים אולי מתעצלים ללמד אותו כי זה לוקח קצת יותר זמן תרגול עם התאמן מאשר להסביר פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון לדוגמא..להסביר את הטכניקה והדגשים בסקוואט הרבה יותר מורכב לכן הרבה מדריכים שהם כבר זמן מה בעסק לא תמיד יש להם כוח להסביר למתאמנים את התרגיל הזה..אז נוח להם להגיד למתאמנים שזה מסוכן כדי שירדו מהרעיון לעשות אותו..מדריך גם לא אוהב להיות מותקל..אם תבוא למדריך עם תוכנית אימון שהוצאת מהאתר או הבאת ממישהו אחר..אז הוא יהיה נורא סקפטי לגבי התוכנית וינסה למצוא את הפגמים כי זה מוריד לו מהכבוד לפעמים שאתה לא מתייעץ עם הצוות של החדר כושר ופונה למקומות אחרים ובכך מוריד מערכו של המדריך..בקיצור מה שאני מנסה לומר שיש הרבה סיבות לא מקצועיות שמדריך לא ילמד אותך תרגילים מורכבים מדיי כי זה דורש השקעה מסויימת..רוב המדריכים בארץ מקבלים 22 שקל לשעה וחלק אפילו פחות וזה נורא מתסכל להתחיל להשקיע מאמצים בבנאדם שלא לוקח ממך אימונים אישיים..לכן לפעמים לקיחת מס' אימונים אישיים עם אותו מדריך שאתה חושב שהוא טוב יכולה לעזור לך כי הוא אחרי זה ירצה יותר לקדם אותך..בסך הכל זה עסק כלכלי אף אחד לא אוהב להיות מנוצל השיטה בארץ דפוקה לכן רמת המדריכים ירודה..מדריך הוא אנדרפייד וגם שיש לו את הידע הרבה לקדם אותך..הרבה פעמים מטעמים פוליטיים הוא לא יעשה את זה..בארה"ב ברשתות הגדולות לעומת זאת ניתן לקחת רק אימונים אישיים..כשאתה נרשם אתה מקבל שניים חינם ואחרי זה אתה צריך לקחת מדריך אישי(רק אם אתה רוצה) ואז מן הסתם אתה משפר את הידע והמקצועויות שלך יותר מהר.. אני יכול להגיד לגבי למשל שאני לא מזלזל במתאמנים ומתייחס לכולם ומדגים סקוואטים והכל אבל יש הרבה טיפים מקצועיים שיטות אימון,תזונה,היבטיים פסיכולוגים וידע מסויים שאני לא אוהב לחלוק אם אנשים בשביל התשלום של המכון..לכן מי שבאמת מעריך אותי וחושב שאני יכול לקדם אותו יקח אצלי אימוניים אישים..זה לא בושה גם אני שלא ידעתי אנגלית טוב לקחתי שיעורים פרטיים..ולקחתי כמה שיעורים בקוצ'ינג וזה עלה לי כסף אבל התקדמתי בדברים האלה.. לי לא מובן למה אנשים לפעמים מתקמצנים לשל על אימונים אישיים ואחרי מתלוננים שהם לא מגיעים לתוצאות..צריך להבין בשביל הידע האיכותי והקידום האישי צריך אימונים אישיים צריך הסברים מקצועיים ולא תמיד קריאה באתר או עבודה עם מדריך שאחראי על עוד 900 לקוחות משתווה לזה.. ההשקעה על אימונים אישיים שווה לא רק בגלל התוצאות והקידום. גם כלכלית זה יחסוך לך מנוי לשנה שלא עשית קידום משמעותי מספיק וסתם שילמת 200 שקל בחודש לחדר כושר. |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|