|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() [quote=eden.b.;851793]תנו תגובות בונות ועיצות לשיפור...
A חזה: לחיצת חזה במוט אולימפי 4 סטים 6, 6, 6+6 ,6+6 לחיצת חזה עליון בסמית' משין שיפוע 3 10, 8 ,6 לחיצת חזה בסמית' משין שיפוע תחתון 10, 8 ,6 זה סמית' מאשין....והוא תופס לך חצי מאימון חזה תן סיבה טובה לכך פרפר במכונה 12,10,8 יד קדמית: כפיפת מרפק חצי סיבוב על ספסל שיפוע 4 יד-יד 10, 8, 6, 6+6 כפיפת מרפקים במוט w אחיזה רחבה 12, 10, 8, 6 כפיפת מרפקים פרי צ'ר משקולות יד-יד 15, 12, 10, 6+6 עזוב את הבולשיט הזה של אחיזה רחבה...תעשה אחיזה ברוחב הכתפיים b גב: בנט אובר 4 סטים 15, 12, 10, 8 פולי עליון במוט משולש 3 סטים 10 , 8 ,6 פולי עליון לפנים אחיזה הפוכה צרה , 12, 10, 8 t-bar במוט חופשי12 10, 8 ,6 ארבעה תרגילים שעובדים על אותה התנועה בכתף ב ד י ו ק בלי סט אחד של קירוב בכתף.....במיוחד שיש לך שני תרגילים שהם אותו הדבר בדיוק חוץ ממנח כף היד בהם [זה משפיע על אורך מתח שריר בקצת וזה מממממששש לא עקרוני לך] יד אחורית: לחיצת חזה אחיזה צרה 12, 10, 8, 6+6 לחיצה צרפתית שיפוע 2 12, 10, 8 ,6 פשיטת מרפק בדמבל 12, 10, 8 ,6 עזוב...נניח שאני יכול לקבל את זה c רגליים: סקוואט סמית משין 15, 12, 10, 8 מכרעיים סטטי 10, 8, 6+6 לחיצת רגליים 15, 10, 8, 6 סופר סט:4 סטים 8-10 פשיטת רגליים כפיפת רגליים בישיבה אתה באמת חושב שסקוואט בסמית' יגרום לך להיות בטוח יותר?? הרשה לי לגחך כשיתחילו כאבי הגב תבוא לבכות פה שנוכל לומר :"אמרנוווו לללךך!!!!" הסופר סט בסוף מיותר...אבל אפשר לקבל את זה איכשהו כתפיים: לחיצת כתף במוט w בישיבה 12, 10, 8, 6 חתירה במוט w 15, 12 ,10 ,8 כפיפת כתף בפולי תחתון מוט ישר 12, 10, 8, 6+6 לחיצת כתף במוט w למה אי אפשר מוט ישר?יותר בריא לכף היד כפיפת כתף בפולי תחתון?!? ואתה אומר שאתה מפחד לעשות סקוואט ודדליפט בגלל הגב??[/quote] בנוסף....מטרתך היא להעלות מאסת שריר אבל אתה מתבחבש עם אלף ספרי חזרות שונים בכל תרגיל...בישביל מה?אתה באמת מאמין שזה יותר טוב ויותר אפקטיבי? מי עבד עלייך? אני אישית מאמין בשיטה הבאה:תתחיל עם המשקל הכי כבד שאתה יכול איתו והכי הרבה....תעלה אני כניראה אזכר בעוד כמה דברים בחייאת....השקעתי בתגובה....תתייחס ברצינות ולא בביטול
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אבטחה ושמירה
חדר כושר: אין לו שם חחח
|
![]() [quote=hypertrophy;851820]
ציטוט:
|
|