|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה ליד קדמית את התרגיל הזה
http://www.exrx.net/WeightExercises/...acherCurl.html ולפי מה שרשום שם באתר התרגיל עובד יותר ממוקד על ה: Brachialis ובין השאר גם על Biceps Brachii ו-Brachioradialis ומן הסתם אני רוצה שהיד קדמית שלי תגדל וה-Brachialis זה חלק קטן ביד הקדמית אם אני יעבוד עם תרגיל שממוקד יותר על ה-Biceps Brachii שהוא יותר היד קדמית עצמה יש מצב שהיד תגדל יותר ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() התרגיל שהבאת מפעיל את הכל, הוא מספיק טוב לדעתי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() השרירים המסייעים פה עובדים בדיוק כמו השריר הראשי שהוא במקרה הברכיאלס. כל תרגיל בסופינציה עובד חזק על היד הקדמית והברכיודליס אל תדאג
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אה הבנתי
תודה רבה :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
עוסק ב:: וינגייט
חדר כושר: עוזיאל
|
![]() אחי הרגיל הזה הכי טוב תעשה איתו תרגיל 15 או 18 או 21 כמה שתואכל הכוונה..
כמו שראיתי ראיון של קולמן שהאו עושה את זה.. נגיד 7 פעם הור מוריד עד הסוף ומעלה שזה עובד על החלק הכי קרוב לאמה הקטן.. של היד הקדמית.. 7 פעם על 90 מעול.. שזה עובד על "גולה" 7 פעמים פחות מי מעולה לא יודע על מה זה עובד.. =\ אני עושה כך וזה נותן לי תוצעות יפות מאוד והרגשה טובה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא הבנתי כלום? מזתומרת 15 18 21 יענו חזרות? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() האמת אני הבנתי הכל ..
חוץ מהקטע של ה-15 וכל זה כמו שהוא שאל מעלי חח מה זה המספרים האלה חזרות ? כי אם כן אז זה יותר מדי ממש .. אני עובד על ה-8 חזרות |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני גם כן מבצע את התרגיל הזה בדיוק באותה אחיזה
-- 4 סטים בחזרות של 10 10 8 8 והתרגיל השני שלי ליד קדמית הוא סופר סט של כפיפה במוט (חופשי) ישר עם פטישים בעמידה 3 סטים בחזרות של 10 8 8 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: וינגייט
חדר כושר: עוזיאל
|
![]() ציטוט:
אחי אתה פשוט מבצע את הרגיל הזה.. נגיד 7 פעמים אם תנועה מלא מתחלה עד הסוף. תנועה מלאה אחר כך 7 פעמים תנועה עד 90 מעלות חלקית לא מלאה ואז 7 פעמים תננועה קצרה.. ולא מלאה מקווה שהבנתה.. לכבי הספרים זה סםתם מספרים שאתה יחזור לעשות חזרות.. נגיד 7 פעם אתה לא יכול אתה עושה כל פעם 6 אז זה יוצא 6*3=18 לא יכול 6 פעם עושה 5 פעמים 5*3=15 הבנתה?.. אם לא אחי פרשתי חחח הוא שאתה לא מבין או שאני לא יודע להסביר xd |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|