|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() אל תכנס איתי עכשיו למי מאמן את מה, ליצנים לא מתים הם רק מתחלפים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() אתה צודק. כשאני חושב על זה, לא פעם כשאני קורא הודעות שלך אני חושב עליך בתור ליצן.
אחרי הכל אתה מאמן כבר 10 שנים ספורטאים ומפתחי גוף, פאוורליפטרים ומרימי משקולות אולימפים, כך שיש לך את כל הכלים הסמכות והידע לעביר ביקורות על מאמנים ליצנים אחרים בתחום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Banned
|
![]() לא ברור לי למה אתה עונה ככה.
אפשר להבדיל בין מאמנים לפי הדרך בה הם מסבירים משהו, ולעבוד עם כדור זה לא מה שיבנה לך שרירי ליבה כי העומס שאתה יכול להפעיל בעבודה עם כדור או שקר אחר הוא לא מספיק גדול כדי לגרום לשרירים האלה להתחזק. אתה מוזמן ללכת לעבוד עם כדור אם אתה רוצה, אבל כשתרים פרס כבד מעל הראש אתה תראה שכל הגוף שלך רועד כמו רקדנית בטן חולת אפילפסיה, ואז אתה תבין מה זה עבודה של שרירי ליבה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מארק ריפטו אחי
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני לא יודע מה איתך, לי בגב יש שרירים. וגם בבטן. והם עושים את התפקיד שלהם כשאני לוחץ מעל הראש. אני יודע מיניסיון שאי אפשר לבנות כוח לחיצה בישיבה. תנסה, ותחזור אליי עוד כמה שנים, עם פרס של 60 קילו, אחי. HIT אחי. IronMind אחי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Banned
|
![]() מארק ריפטו אחי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
http://www.youtube.com/watch?v=TCsgU...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=MDhmY...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=1lcYvyHeL5c http://www.youtube.com/watch?v=tz94H...ext=1&index=28
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מה הקשר? אמרתי שאין לזה הרבה השלכות על לחיצה בעמידה -- לחיצה אמיתית. אני גם יכול ללחוץ 100 קילו לחזרות בישיבה, זה לא משהו מיוחד. רוני קולמן דרך אגב, לוחץ 400 פאונד עמידה. מעניין אם יש קשר ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Gay lord
|
![]() אני כרגע מנסה למצוא מקום בחוץ להניח את המוט לפני הסט, בנתיים ללא הצלחה, אבל נראה בהמשך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Banned
|
![]() פטבוי אני לא מבין מה הקטע, אתה רוצה ללחוץ בישיבה תלחץ בישיבה.
אם אתה לא מבין את ההבדל אז אין כאן ממש ויכוח, כל אחד ישאר בעמדה שלו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
חבר פעיל
כללי:: בן-אדם
עוסק ב:: רוצח שכיר
חדר כושר: אין לי חדר כושר, רק מקום שאני מתאמן בו
|
![]() אפשר להצטרף לאורגיה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
השאלה היא, מה הקשר בין מחט לתחת? אני מדבר על זה שיש המון אנשים שלא יכולים לבצע את התרגילים האלו, ש core זה חרטא ברטא, ושכן אפשר להשתמש באביזרים מעבר למוט על מנת לשפר יכולות כאלו ואחרות, בנוסף לפיתוח כוח (לא כתחליף). אם יצא לך לראות את התוכנית של עמנואל רוזן על שחקני כדורגל, יכלת לראות שבבולטון למשל, השחקנים עושים פילאטיס, וראו את טל בן חיים עושה פשיטת ברכיים במכונה רחמנא ליצלן. סביר להניח שהם גם עושים תרגילים מורכבים, אבל כנראה שהמאמנים הליצנים בליגה הטובה בעולם סתם נותנים להם לעשות שטויות אה? (תנסה להבין מה אני מנסה להגיד לך). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Banned
|
![]() זה שמישהו בבולטון עושה x לא אומר שזה מה שאנחנו צריכים לעשות, ובכלל - אולי גם המאמנים שם לפעמים סתם מבזבזים זמן על שטויות.
עשיתי פעם אחת בשביל הניסיון סקוואט על בוסו עם דאמבלים, עזוב שכשסיימתי התפוצצתי מצחוק אבל זה בכלל לא קשה כמו שזה נראה מהצד ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]()
![]() |
#55 |
Gay lord
|
![]() חבר שלי מצטרף אליי לעבודה בחדר כושר הביתי שלי, אבל אמרתי לו שיקנה כלוב לסקוואט כי זה לא נוח לעשות סקוואט בספה של הלחיצת חזה..
אז כמה אמור לעלות כלוב פשוט יחסית? |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Gay lord
|
![]() זה סקוואט פשוט זה פחות נוח מאשר בסקוואט בכלוב לפי דעתי..
אז כמה זה יעלה בערך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
חבר פעיל
כללי:: בן-אדם
עוסק ב:: רוצח שכיר
חדר כושר: אין לי חדר כושר, רק מקום שאני מתאמן בו
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Banned
|
![]() תיקון אחרון למען הסדר הטוב:
טל בן חיים בסאנדרלנד ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Gay lord
|
![]() The sun חבר שלי מתכנן לקנות כלוב לסקוואט, כמה נראה לך זה יעלה כלוב יחסית פשוט?
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|