|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
קיצר ככה: אימון a1 בנץ' פרס בנט אובר לחיצת כתפיים סקוואט [פה אני מוסיף שראגס עם המשקל המשוער של הדדליפט שלי בעיקר בעיקר כדי לשפר אחיזה] אימון a2 בנץ' פרס מתח לחיצת כתפיים דד ליפט קלאסי מבחינת חזרות וסטים שני סטים ראשונים 5 חזרות סט 3 חזרות סט חזרה 1 אני צריך להתייעץ פה אם כדאי לי לעשות 5 סטים או להשאר על 4 סטים כי אני גומר ת'אימון גמור גם ככה השאלה היא כמה אפקטיבי לעשות את התכנית הזאת ככה רק עם 4 סטים פה אני צריך את מומחי הכוח לא לשכוח שזה באמת הrm שלי [אולי בסט הראשון של ה-5 חזרות לפעמים יוצא לךי משקל פחות מהrm אבל אז אני מעלה משקל ואז עובד על המקס' שלי]
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט לרפואת ספורט
|
![]() ציטוט:
u be better off doing 2-3 at the last set if u really want but i think u should keep it at 3-5 if training for strength and power dont forge not to train to failure and u prob wanna do 5 sets on the main lifts so that is 5 sets on : bench, bent over, squat and dead the rest 3-4 sets is enough good luck in ur program |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אתה יכול לעשות את זה בדומה לטקסס מת'וד.
לעשות אימון בינוני של 5x5, אימון קל של 3x3 עם אותם משקלים ואז את האימון האחרון לעבוד בטווח של 1-3 לשבירת שיאים. נראית לי תוכנית שבדיוק מתאימה למטרות שלך, אם אתה רוצה תרחיב עליה קריאה בגוגל.
![]() |
#4 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
![]()
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|