|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() קח נוסחה מדוייקת:
(10 x בק"ג משקל) + (6.25 x בס"מ גובה) - (5 x גיל) + 5 ואם אתה יודע את האחוז שומן אז: משקל הגוף הרזה [=משקל הגוף ללא שומן] * 31-36 , כאשר בעלי חילוף חומרים איטי יבחרו ב31, בעלי חילוף חומרים מהיר ב36, והאחרים – כל ערך באמצע שמתאים לך. הממוצע הוא 33.5. את משקל הגוף הרזה מחשבים על ידי חיסור של (משקל הגוף*אחוז השומן) לחלק ל100 מהמשקל הכולל. קרדיט ל-Moshe לנוסחא השנייה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() איך אתה יודע שהמחשבון לא נכון?! הנוסחאות ששושואני הביא לך נכונות, יותר נוטים להשתמש בראשונה כי את שני הפרמטרים שלוקחים בחשבון בשנייה קשה להעריך.
אתה צריך 2 גרם חלבון לכל קילוגדרם גוף. 1. גרם שומן לכל קילוגרם גוף. שאר הקלוריות מחפחמימות. בשביל עלייה נקייה במאסת שריר אתה אמור להיות בפלוס קלורי של 300 קלוריות בערך.
__________________
גלעד שליט בשבי האוייב כבר מעל ל 900 ימים. [u]החזירו אותו בכל מחיר מסכימים איתי? הוסיפו גם אתם תזכורת בחתימה שלכם |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
עריכה: שאלה לידע כללי, יש הסבר לנוסחא הזאת? כאילו מה עושים, למה נגיד להוסיף 5 וזה.. נערך לאחרונה על ידי Tombaum, 31-12-08 בשעה 20:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אתה ממש לא הבנת אותי, אני נתתי עצות כלליות. יש לך עוד הרבה להרחיב בשביל באמת להבין.
עצה הכי טובה שנאי יכול לת לך זה לקרוא את מה שכתוב פה: http://www.israelbody.com/showthread.php?t=39074
__________________
גלעד שליט בשבי האוייב כבר מעל ל 900 ימים. [u]החזירו אותו בכל מחיר מסכימים איתי? הוסיפו גם אתם תזכורת בחתימה שלכם |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jun 2007
הודעות: 2,883
גיל:: 18
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 4,563
כללי:: 179\95
גיל:: 21
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|