![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() איזה אימון כדי לשים אותו גב או רגליים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: אני חתיך
חדר כושר: קאנטרי קלאב לזקנים בלבד!
|
![]() תלוי בתוכנית שלך
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() רגליים
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לדעתי שים ברגליים
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() רגליים עובדים רק כמייצב בתרגיל
דד ליפט עובד בעיקר על גב ונחשב לתרגיל לגב |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
דד ליפט זהו תרגיל רגליים [גלוטאוס והאמס בעיקר] כשזוקפי הגב מתפקדים כמייצבים....אם יש לך תנועה בגב זה מסוכן ולא אמור להיות כך... דד ליפט הוא חלק בלתי נפרד מאימון רגליים
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() ההדדליפט יותר מתמקד ברגליים לכן הייתי מכניס אותו לאימון רגליים למרות שזה לא משנה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() האמת שזה ממש משנה.....
אתה רוצה לעבוד בסקוואט לדוגמא היום...ומחר למשל לעבוד שוב על אותם שרירים בתרגיל ממש אינטנסיבי?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() באיזה חלוקה אתה מתאמן?
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() איפה שנוח לך , כי גם רגליים וגם הזוקפי גב עובדים , וגם תלוי איך אתה עושה אותו לא חסר אנשים שבקושי יורדים עם הרגליים ככה שאפשר להחשיב את זה לתרגיל גב
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
אי אפשר להכניס שום סוג דד ליפט בתור אימון לגב נקודה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() אני מכניס אותו לאימון גב a
דדליפט עם רגליים ישרות באימון רגליים לפעמים .
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחד הדברים שמעקבים אותי לעבור לab זה המשחק שאני צריך לשחק בין הסקוואט לבין דדליפט ושאר האימון. דדליפט כבד באימון גב יכול לפגוע באחיזה לתרגילי הגב הנוספים (מתח וחתירות). לעומת זאת, באימון רגליים אנחנו לא נרצה לוותר על הסקוואט, שזה כמובן יכול לעשות בעיות עם הדדליפט. אבל אז אם נעבוד על החזה לאחר אימון רגליים, הרכיב הדוחס יהיה דומיננטי בתרגילי החזה וזה לא אמור להפריע לאחיזה עייפה יותר מהדדליפט. למרות שיצא לי לשאול מדריך אחד שעושה דדליפט של 200 קילו ואז מתח בתספת משקל והוא מסתדר עם זה (עם האחיזה), אז אולי זה לא כזה וודאי ואולי אני כן אנסה להכניס דדליפט לאימון גב. צריך לזכור שדדליפט לא מזיז את הגב בשום אופן, הכל שם עובד בתור מייצבים. אבל העבודה המייצבת היא מאוד מאוד מאוד מאוד חזקה. בכל אופן לעשות סקוואט כבד ואז אחרי זה דדליפט זה יהווה בעיה גם מבחינת זוקפי הגו (שגם עובדים חזק בתור מייצבים בסקוואט) וגם מבחינת פושטי הירך\ברך. יש אנשים שיגידו שלא צריך עבודה ללאטיסומוס כשעושים דדליפט באימון גב, אבל אני לא מתלהב מהדעה הזו. כמובן שבשבילם דדליפט יהיה אימון גב אופטימלי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|