|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() smells like bullshit
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() לא צריך יותר מדי להתלהב מהטווח תנועה. גם במוט יש טווח תנועה מעולה, והיכולת להעמיס יותר משקל יותר חשובה מאשר לשחק עם הדאמבלים.
אפשר לגוון מדי פעם אם באמת רוצים לתת יותר דגש למייצבים של כף היד והכתף, או לעשות זאת כתרגיל בשיפוע אחר כחלק מתוכנית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
|
![]() דאמבלים זה כלי שעוזר לשמור על פרופורציות בין הידיים, במוט תמיד יהיה חלק אחד בגוף שיעבוד יותר חזק.
תפסיקו לזיין ת'שכל עם שטויות ותתאמנו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() זו ממש לא הסיבה, הסיבה טמונה במה שאמרתי
![]() |
#25 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() אני אישית משלב , מדי פעם דאמבלים מדי פעם מוט.
ממה שאני מרגיש אז הדאמבלים עובדים עליי יותר טוב , יום אחרי אימון חזה עם דאמבלים כל היד אחורית וכל החזה שלי תפוסים כאילו התחלתי להתאמן רק אתמול. עם מוט החזה נתפס בקטנה אבל אני לא יודע למה אני מרגיש שעם מוט זה בדיוק כמו דחיקה במכונה של חזה...מעדיף דאמבלים באופן אישי |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אותו דבר אצלי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() בואו נצא מנוקדת הנחה שאנחנו מדברים על בנאדם רגיל בלי בעיית יציבה ובלי בעיות ובלי בעייתיות עם הכתף שמחפש מאסת שריר...
אז תאכל'ס עדיף במוט כדי להגיע למשקלים גבוהים יותר..... אבל[!!]אם לבחור שלנו יש בעיית יציבה שנובעת משריר חזה קצר אז העדיפות היא לתת לו תרגילים עם דאמבלים כדי לאפשר הגעה לטווח תנועה מלא של החזה...מצטרף לזה בנאדם עם מייצבי כתף חלשים יחסית או בנאדם שפרק בעברו הרחוק את הכתף גם עדיפות לדאמבלים כדי לחזק בנוסף לחזה את השרירים המייצבים כמו כן גם בני נוער שמתפתחים אישית בתור מאמן הייתי מעדיף לתת להם עבודה עם דאמבלים כדי לדאוג להתפתחות גם של השרירים המייצבים.... זאת דעתי אם למישהו יש דעה אחרת הייתי שמח לשמוע ![]()
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() על מה אתם מדברים בכלל? אין עם מה להתווכח בנצ' פרס (עם מוט!) זה התרגיל המושלם!
עם דאמבלים זה באמת רק עזר |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
|
![]() אין במה שאמרת שום הגיון, הסיבה הרבה יותר מורכבת וטמונה במכניקה של הגוף בדחיקת שני עצמים נפרדים ביחס לעצם אחד, תעביר חיפוש, אם אני לא טועה אלפי רשם פה בדיוק את הסיבות
![]() |
#32 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() על פי סטטיסטיקה אישית שלי מסירטונים של BB, רוב הטופ BBרים עושים לחיצה על ספא שטוחה עם דאמבלים וחזה עליון עם מוט. זה דבר שחוזר על עצמו ברוב הסירטונים של אימון חזה של החבר'ה מהאולימפיה וכאלה... אז אל תזלזל :p
![]() |
#34 |
|
![]()
![]() |
#35 |
|
![]() לא כי כל 3 שעות הגוף נכנס למצב קטבולי@!$#@!$#@ תראה את פיל הית' וקאטלר שניהם אוכלים כל שלוש שעות ותראה איך הם נראים3$#@dfs#@!@#!@#@!#@!#
![]()
![]() |
#36 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אימונים של אנשים לא טבעיים (ועוד בודיבילדרים) לא צריכים בכלל לעניין אותך ולא צריכים להיות דומים לאימון שלך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
|
![]() ציטוט:
אתה לא באמת חושב שרק מתאמנים לא טיבעייים צריכים להשתמש בדאמבלים!!?? אחי אמרת שטויות...זה היה המשפט הכי לא קשור בפוסט הזה
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() אתה טועה, הוא ממש קשור, הוא לא אומר לך לא לעבוד בדאמבלים הוא פשוט אומר לך להתעלם מתכניות ואימונים שאתה רואה של באדיבילדרים ואנשים לא טבעיים ולא לעבוד לפיהם, תרגילים כאלאה ואחרים אתה יכול לעשות תמיד.
![]() |
#39 |
|
![]() יופי....והוא עדיים לא קשור כי הדיון מדבר על דאמבלים לעומת מוט....
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
|
![]() ציטוט:
אימונים של אנשים מוזרקים לא אמור לעניין אותך באמת ובטח שאתה לא אמור להשתמש בו
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |