|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה טרפזים אחרי שאתה מסיים עם הכתפיים
למרות שאמרתי-לך אתה לא חייב...
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שנה חלוקה
תוריד סטים ביידים ל-6 במקום 9. לגבי כתפיים גם תקצץ אין צורך ב-9 אתה יכול 7-8 שים תרגיל אחד לכתף האחורית. רגליים !!!!! תעלה את הסטים ומיד זה השריר הכי גדול שלך בגוף והוא מקבל ממש קצת סטים... התאומים שלך מקבלים רק 6 סטים בשבוע אוקיי נחמד ! לגבי הארבע ראשי האמסטרינג ואחורית חרטא מה נסגר איתך !? תן 5 סטים של סקוואט לדעתי פירמידה 15-12-10-8-6 אחרי זה לחיצה 3 סטים כמו שעשית ותוסיף עוד 3-4 סטים של כפיפת ירכיים לרגל אחורית ! תשקיע קצת ברגליים אחי זה מאוד חשוב !!! ושהסקוואט יהיה ראשון ! ממתי לחיצת רגליים זה תרגיל ראשון ?! ובכללי שהרגליים יהיה השריר הראושן באימון שוב שריר הכי גדול שלך...! כמו מה שעשית רק תוסיף סטים לסקוואט נגיד 5 סטים ותעשה 15-12-10-8-6 חזה בסדר גמור... בגב הסדר שלך די הפוך לדעתי... תתחיל עם המתח תעבור לחתירה ותסיים עם הפולי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() רשמתי אחי זה לא הסדר זה סדר אקראי
אבל נראה לי אתה מגזים יאם אני מוסיף מה שאמרת לי יצא לי 10 סטים לרליים באימון ו3 לתאומים יותר מדי לא? shimonaz1 תודה רבה אחי עזרת לי שנה טובה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אחי יש לך ארבע-ראשי יש לך האמסרטינג יש לך תאומים ויש לך רגל אחורית ! זה נראה לך הרבה סטים בשבילם ? יש אנשים שדופקים משהו כמו 25-30 סטים לרגליים פעם בשבוע... תתייחס לשריר הזה כמו שצריך שוב אחרי הכל זה השריר הכי גדול שלך בגוף ! ואתה יכול קצת להוריד נגיד בוא נגיד ככה תסכם את הרגליים שלך ב-12 סטים זה גם יהיה נחמד...! 3 סקוואט 3 לחיצה 3 אחורית 3 תאומים תפרט כל תרגיל לכל שריר שציינתי ותבין שזה ממש לא הרבה... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|