|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אם אני לא טועה קלוריות שאתה שורף בספורט זה לא משפיע לך עך העלייה במסה, כי זה בנקודת זמן אחת, ובשאר היום הגוף שלך עדיין יכול להיות במצב אנאבולי אם תאכל את הרגיל שלך... אולי פלוס קצת..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() למה אם אני משחק כדורגל 3 פעמים בשבוע שעתיים שורף כל פעם יותר מאלף קלוריות מה זה מפריע לעלייה במסה שלי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() אם אתה באותם ימים ספציפיים תאכל יותר מאשר שתוציא ותיהיה במאזן קלורי חיובי לא זה לא יפריע ...
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
או שאתה מוריד מסה + אחוזי שומן . אין לעלות מסה ולרדת באחוזי שומן מצטער..
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() דווקא בהתחלה אפשרי לעלות במסה ולהוריד אחוז שומן...
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
?? שחף, תעלה באוכל אין דרך אחרת... פחמימות:לחם, אוז פסטה ,ש"ש (זה הפתרון בשבילך), פירות חלבונים : אבקה, טונה, חלב(מכיל גם פחמימות), עוף, בשר,דגים,גבינות. שומן: אגוזים שקדים טחינה , שמן זית, זיתים... אם בכל זאת קשה לך לאכול הרבה תכין (או שתקנה ) גיינר איך להכין: שבולת שועל, חלב , אבקת חלבון- לבלנדר... ואתה לא חייב לאכול בבוקר את הירק הזה(עם הקורנפלקס) העיקר שתואכל מספיק ירקות בסוף היום....
גלעד שליט עדיין חי כבר למעלה מ-1000 ימים בשבי!!! ![]() שחררו את גלעד! נערך לאחרונה על ידי Bono, 31-08-08 בשעה 19:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|