|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אולי פשוט תעשה אירובי אחרי אימון משקולות? abcd זה לא אימונים ארוכים מידיי
![]() |
#2 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פעמים חזה וגב. הינה התוכנית שלי: ראשון: (a) חזה ויד קידמיתחזה: דחיקת חזה4x10. דחיקת חזה בשיפוע עליון 4x10 דחיקת חזה בשיפוע עליון עם משקולות 3x10 דחיקת חזה תחתון בשיפוע שלילי 3x10 יד קדמית: משקולות 3x10 מוט ישר 3x10 מוט w בישיבה 3x10 שלישי: (b) גב ויד אחורית גב: מתח 3 סטים מקסימום מתח רחב לפנים 3x10 בנוסף מתח צר מתח רחב לאחור 3x10 במכשיר משיכת מוט מלמעלה 3x10 חתירה 3x10 יד אחורית: מקבילים 3x10 + שכיבות שמיכה צמוד מוט v משיכה 4x10 לחיצה צרפתית 3x10 רביעי: (c) כתפים ורגלים כתפיים: משקולות לפנים 3x10 משקולות לצדדים 3x10 הרמת מוט w 3x10 רגלים: סקוואט 3x10 הרמת רגלים 3x10 רגל אחורית 3x10 שישי : (d) חזה וגב מתח 3 סטים מקסימום דחיקת חזה 4x10. מתח רחב לפנים 3x10 בנוסף מתח צר דחיקת חזה בשיפוע עליון 4x10 מתח רחב לאחור 3x10 במכשיר דחיקת חזה בשיפוע עליון עם משקולות 3x10 משיכת מוט מלמעלה 3x10 דחיקת חזה תחתון בשיפוע שלילי 3x10 ציטוט:
וגם אם אני יעשה את זה זה יהיה יותר גרוע כי כבר שרפתי את כל הסוכר הזמין שיש לי ואין לי כוח לרוץ הרבה... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|