|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: צייד אוצרות
חדר כושר: מריוט
|
![]() פעם אני זוכר כשomri turbo היה פעיל פה הוא אמר איזה משפט שנחרט אצלי בראש..
בנוגע לטלוויזיה ופיתוח גוף הוא אמר.. "איזה מרתיח זה לראות בערוץ 2 ריאיון שעושים על שחקני סנוקר.. ושואלים איזה קושי רב היה להם באימונים ואיך הם מתאמנים על להכניס כדורים לתוך חורים.. כשחבר'ה כמונו מהפיתוח גוף עושים כאלה דיאטות שמובילות אותנו לשיגעון ונותנים אימונים אינסטנסיביים.." והיום כשאני נמצא באחד מהשלבים הכי חשובים באימונים אני מבין את זה.. אני פותח ערוץ 2.. רואה איזה תוכנית ריאיונות על איזה שחקן פוקר כשאני אוכל טונה במים ונטרף מהחוסר השומן שאני מקבל.. ואני נשרט.. תאכלס אם ערוץ 2 היה מקדיש כתבה על פיתוח גוף כמו שהוא הקדיש על דוגמנות הייתי מאושר.. לאכול 6-7 ארוחות ביום לקום באמצע הלילה בשביל חלבון לקום ב6 וללכת לישון ב11 להסתגל למצבים ולמשוך עד סף היכולת לצעוק "חזרה אחרונה בשביל אימא" בסקוואט.. והכל בשביל איזה גביע שעובד תילאנדי צבע בצהוב.. לזה אני קורא השראה ואטרף והסתגלות ומלחמה..
![]() |
#2 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
אחי מילים כדורבנות ... ולדעתי מגיע סרט דוקומנטרי על פיתוח גוף בארץ ...
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|