|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() כל אחד אומר לי משהו אחר ואין לי מושג אם החישוב שלי יצא טוב תעזרו לי , בבקשה!
בן 16 משקל 62 גובה 172 יצא לי 3000 קלוריות ליום ואני לא יודע אם זה הגיוני בכלל!!! וזה מה שבניתי: בוקר: חטיף אנרגיה עשר: כריף לחם דגנים מלאים + גבינת סימפוניה + עגבניה בסנדוויץ + חופן שקדים + בננה צהריים: חזה עוף + 3 כוסות קוסקוס לפני אימון (גם ביום שאין אימון ) : בננה + פרוסה לחם דגנים עם קוטג 1% אחרי אימון (גם ביום שאין אימון ): כריך לחם דגנים עם סימפוניה + חטיף אנרגיה כמו בבוקר ערב: פיתה + 2 כפות חומוס + כף שמן זית + ירק כלשהו ----------------- את המאכלים מידי פעם אני ישנה לפעמין אורז לפעמים עוף פולקה נגיד וירקות אני לא ממש מודד כי אני בדרך כלל אוכל או בתבשילים עם או בקציצות או בכריך אנרגיה (קלוריות) 3168.35 חלבונים(גרם) 129.42 פחמימות (גרם) 522.27 שומנים(גרם) 67.39 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בארוחת הבוקר והערב אתה חייב להוסיף חלבון
נערך לאחרונה על ידי silco100, 15-08-13 בשעה 08:15. סיבה: הוספה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אבל החישובים שלי בסדר?
להוסיף חלבון יותר? למה? כמה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לא משהו...
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בעיקרון הרעיון זה לדאוג שבדם שלך תמיד יהיה חלבון זמין לבניית שרירים, כי הבנייה מתרחשת במהלך כל היום...
שלא יהיה מצב שהגוף שלך רוצה לבנות שריר ואין לו חלבון זמין. הגוף מסוגל לספוג עד כ-30 גרם חלבון בזמן של 3 שעות, לכן אומרים לאכול 30 גרם חלבון כל 3 שעות. ביחד עם החלבון צריך לאכול פחמימות (כ-2 פרוסות לחם מלא) כי הפחמימות עוזרות לגוף לקלוט את החלבונים. וזו התורה בכמה משפטים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() בחיים לא יהיה בתפריט הזה מעל 500 גרם פחמימה.
יש לך טעות בחישוב.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תפריט מסה מלוכלכת (ביקורת). | מתאמן מתחיל2010 | תזונה ותוספים | 11 | 24-05-10 22:17 |
קצת מסה מלוכלכת... | Peroman | גלריות הגולשים | 16 | 04-09-09 17:59 |
בקשה|תפריט למסה מלוכלכת | HardcorE | תזונה ותוספים | 15 | 03-06-09 14:06 |
שאלה | מה ההבדל בין להכין תפריט מסה מלוכלכת לנקיה? | HardcorE | תזונה ותוספים | 8 | 03-06-09 12:28 |
חוות דעת| תפריט לעלייה במסה מלוכלכת | Avi555 | תזונה ותוספים | 26 | 10-02-09 22:30 |