ציטוט:
פורסם במקור על ידי nadavmoore
למה היא כזאת חשובה לא הבנתי? נגיד וקמתי בבוקר ולא אכלתי עד הצהריים, אבל מהצהריים אכלתי כמו שצריך עד סוף היום מה יקרה לי(ככה כל יום במשך שנה) מה ייקרה לי?
|
לפי השאלה שלך אתה לקחת את זה לכיוון הבילדינג, כשאני אמרתי שארוחת בוקר חשובה לא התכוונתי בהכרח לפירוק קטבולי ומה אי צריכה של חלבון לזמן ממושך יעשה או לא יעשה לשריר. שאני דיברתי על החשיבות של ארוחת הבוקר התכוונתי
גם לפן הבריאותי שלה. כנס לגוגל סקולר ותקרא מאמרים (מאמרים שעוברים בערך באזור ה-8 בדיקות של כל מיני ועדות לפני שהם מתפרסמים כמאמרים שפיטים, כאלה שאפשר להשתמש בהם בסימנרים/תזות ועוד ולא איזה מאמר עלוב מ-ynet שאיזה טמבל עשה סיכום של מה שהוא מצא באינטרנט). בקיצור, אם תכנס ותקרא אתה תמצא שארוחת הבוקר עשויה לשפר משמעותית את חילוף החומרים, שבמשך הלילה מאגרי הגלוקוז מתרוקנים ולכן אנשים שלא אוכלים ארוחת בוקר הם חסרי אנרגיה ולטווח הרחוק זה יכול להשפיע על מצב הרוח, ויש עוד המון, כנס ותקרא. דבר אחרון, אל תשליך את זה עליך, זה שאתה לא מקפיד על ארוחת בוקר והכל טוב ואתה מרגיש מצוין זה לא אומר שהמצב דומה אצל אנשים אחרים, מחקרים אף פעם לא ייצגו 100% מהאוכלוסייה, תמיד יהיו יוצאי דופן.
מדריך חדר כושר (בית ספר למאמנים-וינגיט)