|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לי לעומתך סרטונים להוכיח כמה אני מרים. http://www.youtube.com/watch?v=Rjo5mlyO_DM
מדהים שאני נראה קטן ולוחץ 120 הא? חוצמזה שהנוסחה הזאת של אם אתה לוחץ X לRMY אז הX שלך בRM-Z הוא כזה זאת נוסחא טפשית ולא נכונה אני מבטיח לך שמי שלוחץ 80 ל10X4 לא יכול ללחוץ 100 ל3X5 גם אם הוא ממש ירצה... אני הבאתי סרטון של כמה אני לוחץ , עד אז אתה זה שמדבר יותר ממה שהוא לוחץ ולא אני... אגב אני לא מתאמן כוח, אני מתאמן למטרות פוטבול נטו (אבל עושה תרגילים מורכבים במתכונת כוח) ועדיין אני יחסית חזק לכל בילדר ממוצע בחדר כושר נערך לאחרונה על ידי nadavmoore, 15-11-12 בשעה 14:37. סיבה: ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
חדר כושר: אולימפוס עם האלים
|
![]() ציטוט:
אחי בחיית דינק עזוב את המישקל כול הכבוד על זה כן למרות שהוא ממש לא גדול בלשון המעטה,אחרי הכול כשאני מדבר על SSניק ממוצא אני מדבר עליך אדם שמרים נחמד ביחס למישקל גוף שלו ויצא מהחדכ ו...DO U EVEN LIFT?....לגבי התוכניות כוח אני יגיד עוד פעם אין שום בעיה פה וכול אחד למטרות אישיות שלו אבל בכול פעם הליפטרים(פורומים בחול או לא משנה מה)מנסים לעקוץ תוכניות אחרות כי הם כול כך מקובעים על כול התוכניות כוח עד שהם כבר ממש לא מוכנים לישמוע הצעות אחרות בזמן שהבילדר הממוצע ניראה הרבה יותר מאסיבי ואסתטי,פה דיברתי בכללי ואתה מיתאמן למטרות פוטבול אז ממה שאני מבין שהחד"כ זה לא המטרה העיקרית שלך שזה בסדר גמור...בהצלחה
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עזרה בתרגילי רגליים | אורי סטמקר | אימונים | 15 | 02-10-08 14:21 |
האימון שלי כבר 3 חודשים עזרה | matan_ba | אימונים | 4 | 17-04-07 20:15 |
צריך עזרה בתרגילי כתפיים ושאלה בנושא חזה | rg12 | אימונים | 10 | 19-01-07 08:54 |
[עזרה] לגבי תכנית אימונים אחרי 3 חודשים של הפסקה | ahtung | אימונים | 8 | 07-12-06 20:26 |