|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() חחחחחחחחחחח עזוב את השחיפים האלה שהם 10 אחוז והם מפחדים לעלות 2 קילו שאחר כך לא יעלמו להם הקוביות בחורף ![]() ![]() חחח אני מאמין במאסה כמו שצריך ואפילו אני חושב שלא מיציתי אבל לאחר שיחה עם המאמן האישי שלי הוא ממליץ לי כרגע לחטב כרגע אבל גם לא בטירוף פשוט להוריד כמה שיותר בפחמימות במסגרת התזונה שלי.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
כללי:: קוביות או לא להיות!!
עוסק ב:: מאמן אישי
חדר כושר: ג'אמפ
|
![]() ציטוט:
מאסה זה להיות גדול שרירי בלי הרבה שומן(וכן עם קוביות) כי אם לא אתה סתם שמן, בהחלט לא נכנס לקטגוריה של"מפתח גוף" או משו בסגנון..חיטוב זה להיות שרירי גדול אבל שרואים סיבים בחזה כתפיים וכד'.. גם אתה וגם איגור הזה וכל אחד שבא ומזלזל במראה חטוב זה פשוט תירוץ לזה שאתם עצלנים שלא מסוגלים להימנע מלאכול בורקסים ופיצות ושאר הזבל. אין פלא שהמאמן שלך המליץ לך חיטוב..
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אני לא דיברתי על מפתחי גוף ששוקלים על 1.8 100 קילו על אחוז שומן 10 ואז רוצים להעלות כמה שיותר מאסה נקי וכן כמו שאמרת גם במאסה להיות על קוביות... אני דיברתי על אלה ששוקלים על 1.8 60 קילו ומפחדים להעלות מאסה מחשש שיעלמו להם הקוביות ![]() הצלחת להבין עכשיו?? וכמובן שאני גם בדעה איתך שלאחר שצברתי מאסה(מאסה ראשונה שלי) ואני יעשה חיטוב.. אז המאסה הבאה שלי אני ינסה לעלות כמה שיותר נקי ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() זאת הייתה המאסה הראשונה שלי ובאמת התחלתי בתור שחיף קטן ורזה אז אין מה לעשות רוב האנשים במסה הראשונה לא מנסים לעלות הכי נקי אלא מנסים לצבור כמה שיותר מסה וכמובן שכמה שפחות לאכול שטויות אבל גם לא להיות יותר מדי קפדן... החל מהמאסות הבאות שלי אני יעשה עלייה יותר מתונה ונקייה כך שאני ישתדל לעלות בכמה שיותר שריר נקי שזה דורש לא לאכול שטויות שזה קשה לי ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
סיום מסה שנתיים וחצי ועלייה של 33 קילו!! | itamar10 | גלריות הגולשים | 1 | 16-08-11 00:10 |
ss ועלייה נקיה | avram1 | אימונים | 5 | 05-11-09 16:18 |
סיום חיטוב ועלייה במסה ? | Spidi man | אימונים | 5 | 20-08-09 14:09 |
חוזר לעבוד חדר כושר אחרי שנה וחצי שנתיים בערך צריך את עזרתכם.. | omer007 | אימונים | 6 | 24-01-07 10:31 |
מתח ועלייה במסה ... | סמי21 | אימונים | 18 | 27-09-06 16:42 |