|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום,
יש לי 2 שאלות בנוגע לאימון סטים בשיטת הפירמידה, אני עובד בשביל מסה ד''א. 1. החזרות שלי בסטים מתחלקות ל12,10,8, השאלה היא אם יש טעם כל סט לעלות בקילו עד קילו וחצי? 2.האם עדיף לעשות 3x12 עם משקל לדוגמא של 15 קילו לדגומא בדחיקת חזה או שעדיף 3x8 עם 20 קילו? ואם אפשר גם הסבר למה, מה שחשוב לי זה מסה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() כל הרעיון בחזרות יורדות זה להעלות משקלים כל סט.ואני ממליץ עוד סט של 6 חזרות שפה זה יהיה
המקסימום משקל שאתה מוסיף. אפשרי גם מה שרשמת להשאר על משקל מסויים ב8 חזרות נגיד עד שאתה מרגיש שהוא קל ולהעלות באימון הבא. אני ממליץ את החזרות היורדות ולהוסיף משקל כל סט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() בהמשך למה שנאמר:
במאסה, תרד מה12 חזרות לטווח יותר נמוך(נניח 8), תן עבודה עם משקל כבד ויהיה טוב הייתי מעדיך פרמידה של 10-8-6 מאשר 12-10-8 משקל של rm12 זה בולשיט, זה משקל חימום, גם rm10 אני יודע שיש בילדרים שאומרים שהם עובדים בטווח של 20 חזרות, אבל קח עצה מרוב החברי'ה פה שעובדים כבד ואוכלים, יותר משקל על המוט= יותר מאסת שריר עליך בטווח הרחוק תוריד חזרות, תעבוד כבד, תאכל
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() הבנתי תודה רבה,
השאלה היא אם גם עלייה של 2 קילו או קילו נחשבת מועילה בפירמידה או לא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() תלוי בחזרות, אם אתה מוסיף כל פעם 2 קילו ובקושי מגיע לחזרות שאתה אמור להגיע אליהם אז כן
זה נחשב, אין איזה חוק שאומר כמה להוסיף זה הכל בהרגשה ובחזרות שאתה אמור לעשות, זה לא אומר שכל פעם תוסיף 2 קילו כמו מכונה, יש מצבים שתוסיף 2 קילו וזה יהיה קל מבין.אתה תראה כבר עם האימונים כמה להוסיף. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לאחר 10 אימוני חזה תעלה 10-20 קילו בבנץ' מאחר ואתה מתאמן מתחיל. אם אתה מרגיש אתה עושה לדוג' משקל x ל6 חזרות וזה לא הכי הרבה שאתה יכול? אז תוסיף. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() אוקיי, תודה רבה
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מספר שאלות לגבי צורת אימון, סטים ודרך ביצוע של תרגילים. | skitz125 | אימונים | 1 | 13-05-10 00:52 |
מתחיל שבוע הבא להתאמן ,הייתי מתאמן בעבר אבל יש לי כמה שאלות על סטים | digidigi | אימונים | 18 | 27-09-08 23:45 |
שאלות | דרופ סטים וסופר סטים | Roei | אימונים | 2 | 22-07-07 09:42 |
שאלות על תוכניות ..סטים וזה | 007 | אימונים | 9 | 07-03-07 15:20 |
3 שאלות קטנות על בטן גב ומס' סטים | gps | אימונים | 2 | 12-10-06 11:25 |