![]() |
2 שאלות על סטים בשיטת הפירמידה
שלום,
יש לי 2 שאלות בנוגע לאימון סטים בשיטת הפירמידה, אני עובד בשביל מסה ד''א. 1. החזרות שלי בסטים מתחלקות ל12,10,8, השאלה היא אם יש טעם כל סט לעלות בקילו עד קילו וחצי? 2.האם עדיף לעשות 3x12 עם משקל לדוגמא של 15 קילו לדגומא בדחיקת חזה או שעדיף 3x8 עם 20 קילו? ואם אפשר גם הסבר למה, מה שחשוב לי זה מסה. |
כל הרעיון בחזרות יורדות זה להעלות משקלים כל סט.ואני ממליץ עוד סט של 6 חזרות שפה זה יהיה
המקסימום משקל שאתה מוסיף. אפשרי גם מה שרשמת להשאר על משקל מסויים ב8 חזרות נגיד עד שאתה מרגיש שהוא קל ולהעלות באימון הבא. אני ממליץ את החזרות היורדות ולהוסיף משקל כל סט. |
בהמשך למה שנאמר:
במאסה, תרד מה12 חזרות לטווח יותר נמוך(נניח 8), תן עבודה עם משקל כבד ויהיה טוב הייתי מעדיך פרמידה של 10-8-6 מאשר 12-10-8 משקל של rm12 זה בולשיט, זה משקל חימום, גם rm10 אני יודע שיש בילדרים שאומרים שהם עובדים בטווח של 20 חזרות, אבל קח עצה מרוב החברי'ה פה שעובדים כבד ואוכלים, יותר משקל על המוט= יותר מאסת שריר עליך בטווח הרחוק תוריד חזרות, תעבוד כבד, תאכל |
הבנתי תודה רבה,
השאלה היא אם גם עלייה של 2 קילו או קילו נחשבת מועילה בפירמידה או לא? |
תלוי בחזרות, אם אתה מוסיף כל פעם 2 קילו ובקושי מגיע לחזרות שאתה אמור להגיע אליהם אז כן
זה נחשב, אין איזה חוק שאומר כמה להוסיף זה הכל בהרגשה ובחזרות שאתה אמור לעשות, זה לא אומר שכל פעם תוסיף 2 קילו כמו מכונה, יש מצבים שתוסיף 2 קילו וזה יהיה קל מבין.אתה תראה כבר עם האימונים כמה להוסיף. |
ציטוט:
לאחר 10 אימוני חזה תעלה 10-20 קילו בבנץ' מאחר ואתה מתאמן מתחיל. אם אתה מרגיש אתה עושה לדוג' משקל x ל6 חזרות וזה לא הכי הרבה שאתה יכול? אז תוסיף. |
אוקיי, תודה רבה
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:18. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ