|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Feb 2009
הודעות: 661
גיל:: 18
עוסק ב:: אבטחה ושמירה
חדר כושר: אין לו שם חחח
|
![]() בניתי עכשיו 2 תפריטים גם למסה וגם לחיטוב, את החיטוב אני יעשה עכשיו כי אני אכלתי "קצת" שטויות במסה הזו.
נתונים: משקל 93 ק"ג גובה 1.80 אחוז שומן:אני משער על 16-17% ככה זה נראה והבדיקה האחרונה התה על 80 והייתי על 13. לתפריטים: חיטוב: בוקר:פייבר וואן ספל חלב 250 מ"ל 1 מנות הגשה שלאבקת חלבון ביניים: 2 יופליי 0% 200 גרם פרוסה מלחם קל עם 2 כפות חמאת בוטנים (דרך אגב מי יודע איפה קוניעם חמאת בוטנים טובה ואיכותית ללא סוכר באיזור חיפה????) צהריים: 250 ג חזה עוף 150 ג פחמימות מורכבות לפני אימון: אבקת חלבון 1 מנות הגשה אחרי אימון: אבקת חלבון 1.5 מנות הגשה ערב: טונה במים ירקות 3 ביצים(חלבון) לפני שינה: שייק: 2 יופליי 0% 200 ג' בננה ענבים 3 ביצים (חלבון) זה התפריט לחיטוב. תפריט למסה: פייבר ואן (ספל) חלב 250 מ"ל גיינר של פרולאב:n-large 2 1 מנות הגשה קוואקר כוס ביניים: 2 יופליי 0% 200 ג פרוסה עם 2 כפות חמאת בוטנים צהריים: 200 ג חזה עוף 250 ג פחמימות מורכבות לפני אימון: קריאטין 5 ג גיננר חצי מנות הגשה אחרי אימון: קריאטין 5 גרם גיינר חצי מנות הגשה ערב טונה ירקות 250 ג פחמימות מורכבות 3 ביצים (1 חלמון) לפני שינה: 2 יופליי 200 ג 0% בננה ענבים 3 ביצים (חלבון) כוס קוואקר ערכים: סה"כ קלוריות: 2968 קלוריות סה"כ חלבון: 219.7 גרם סה"כ שומן: 52.4 גרם סה"כ פחמימות: 398.8 גרם סה"כ כולסטרול: 361.7 מ"ג סה"כ סיבים תזונתיים: 26.1 גרם (ללא התוספים) סה"כ עם הגיינר (בקלוריות): 3520 רק מלחשוב על כל הכמות הזו אני מקבל בחילה... מה אומרים יש הצעות לתיקון? |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
[שאלה] לגבי התפריטים המוכנים באתר. | MuGi | תזונה ותוספים | 9 | 07-08-08 15:40 |
לגבי התפריטים באתר | DarkGulis | תזונה ותוספים | 0 | 02-09-07 17:56 |
יחס פחמימה\חלבון\שומן במגוון התפריטים | ThaiB0X | תזונה ותוספים | 10 | 15-07-07 21:22 |
שאלה לגבי התפריטים שיש באתר | d9376118 | תזונה ותוספים | 1 | 07-07-07 17:53 |
שאלה לגבי התפריטים באתר | TAOTAO161 | תזונה ותוספים | 9 | 09-10-06 20:05 |