ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 12-07-09, 23:07   #13
Aviv669
חבר פעיל

חדר כושר: אנרג'י קלאב

ציטוט:
פורסם במקור על ידי west $ side צפה בהודעה
תצאו כבר מהבועה המסריחה שלכם עם המחקרים המסריחים שלכם , משום מה יש פה כמה אנשים ספציפים שאני לא אציין את שמם , שמסתמכים רק על מחקרים , וחושבים שפיתוח גוף זה דבר מוחלט וכל מה שכתוב הוא נכון לגבי כולם.
ראבק זה פשוט מעצבן ...
תביא לי מחקר כזה , ותראה לי מחקר כזה , ותוכיח שזה יותר יעיל ובלע בלע בלע כוסאמק ערס לך כנס למבטח ותאכל משו . אם מישו חושב שמלתרגם לעצמו כמה מחקרים הוא למד מה טוב לכולם , הוא מפגר .
מי שרוצה שילך לפמפמ בייספס ומי שרוצה שלא יעבוד ידיים בכלל , בסופו של דבר גם לא ניתן לקבוע רק על פי אימונים אם מישו באמת התאמן נכון , כי יש גורמים כמו תזונה וגנטיקה שהם הכי חשובים.
אם מישהו גודל מfbw כמו שהוא לא גדל מab או abc אז זה אומר ששאר התוכניות חרא ?
אם יצא עכשיו מחקר חדש שבו טוענים שחצאי סקוואט יותר יעלים מסקוואט מלא (הזוי אה?) כל אותם ילדי המחקרים יתחילו להפיץ את אדיאולוגיה החצי סקוואט שלהם כי ככה המחקר אמר , מאיפה אתם בכלל מביאים את כל החרא הזה, שעבודה מסויימת עדיפה על פני אחרת , או מי שלא יעשה סקוואט סופו מר והוא יכול לפרוש מפיתוח גוף בכלל .
יש אנשים שמעצבנים אותי עוד יותר , אותם האנשים שמכניסים דברים מעולם הפאוורליפטינג לפיתוח גוף , אותם האנשים שבדרך כלל טוענים שלא צריך לעבוד ידיים וסקוואט הוא תרגיל קדוש שהומצא על ידי ה' בכבודו ובעצמו .
+1
זה מעצבן לראות את זה כבר.
--
אני בכל אופן קיבלתי תוצאות הכי טובות מאימונים קצרים ואינטנסיבים , אני עושה 3 סטים של barbell curls ואני רואה תוצאות יחסית טובות.
Aviv669 מנותק   הגב עם ציטוט