ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

 
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 11-06-09, 16:38   #1
Melamed
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: May 2009
הודעות: 2,019
ברירת מחדל עדיין לא הבנתי איך לחשב את הבשר במחשבון קלוריות

עד היום חישבתי את החזה עוף שלי במחשבון קלוריות בתור: "חזה עוף לא מבושל"
עכשיו לא יודע אם זה נכון לעשות..
אני שוקל את החזה עוף שהוא מופשר והוא עוד חי..
רציתי לדעת אם ככה לחשב או לחשב אותו אחרי שאני עושה אותו בתנור..(דרך אגב שאני עושה חזה עוף בתנור איזה תהליך זה נקרא? זה לא נקרא בישול כי בישול זה במחבת וגם לא טיגון אז איך?)
ורציתי לדעת איך גם אתם מחשבים את הבשר שלכם במחשבון קלוריות...

כי במחשבון של goleango יש או "חזה עוף לא מבושל" או חזה עוף מבושל" (ואני לא מבשל חזה עוף אני עושה אותו בתנור אבל במחשבון אני כותב בתור חזה עוף לא מבושל..)

אשמח לתגובות נורמליות בלי ציניות
אני רק רוצה לדעת אם אני חישבתי טוב כדי לראות איפה אני צריך להוסיף קלוריות..



מאוד אבקש לא לסטות מהנושא ולהתחיל להעליב פה זה לא המטרה של האשכול אני מאוד מבקש להתייחס רק לשאלות שלי, תודה רבה.
Melamed מנותק   הגב עם ציטוט
 


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:42.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים