|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() הייי
רציתי לשמוע את דעתכם על התוכנית שלי אני בן 17 גובה 1.73 ושוקל -_- לא מדדתי חחח הייתי 58 לפני שהתחלתי להיתאמן. A: חזה, יד קידמית , רגליים, תאומים. B: גב, יד אחורית, כתפיים ובטן. A: חזה: - לחיצת חזה בשכיבה על ספסל (חופשי) . -פרפר בישיבה במכונה . -לחיצת חזה עליון בשיפוע במכונה. שלושת התרגילים הנ"ל הם פרמידה 4 סטים 12,10,8,8 יד קידמית: -כפיפת מרפקים בישיבה עם מוט W. -כפיפת מרפקים בעמידה עם משקולת יד מרפק על כסא עם שיפוע. -כפיפת מרפקים בישיבה עם משקולת יד אחיזת פטיש לסירוגין. שלושת התרגילים הנ"ל הם פרמידה 4 סטים 12,10,8,8 רגליים: -סקווט בשכיבה פרמידה 4 סטים 12,10,8,8 -לאנץ' 4x10 - מקרבי ירך 4x15 תאומים: -כפיפה כפית של הרקרסול במכונה. 4x10 כפיפה כפית של הקרסול בעמידה. 4x20 B: גב: -מתח ( אחיזה רחבה) 4סטים מקסימום -חתירה במכונה פרמידה 4 סטים 12,10,8,8 -משיכה מטה לחזה באחיזה רחבה בפולי עליון פרמידה 4 סטים 12,10,8,8 -היפר אקסטנשיין ( זוקפי גב) 4x15 יד אחורית: -לחיצה צרפתית בשכיבה עם מוט W.פרמידה 4 סטים 12,10,8,8 -פשיטת מרפקים בפולי עליון עם חבל. 4x10 -פשיטת מרפק על ספסל עם משקולת יד 4x10 כתפיים: -לחיצת כתפיים במכונה. -הרחקה צידית בישיבה 90 מעלות עם משקולת יד. -חתירה בעמיקה עם מוט W. שלושת התרגילים הנ"ל הם פרמידה 4 סטים 12,10,8,8 בטן: -כפיפות בטן על ספסל בשיפוע. 3x25 -בטן תחתונה ( הרמת רגליים) 3x20 -בטן אלכסונים על ספסל בשיפוע. 3x10 בכל צד. * אמרו לי בפורום אחר שהיא לא משהו אני אשמח אם תוכלו לתקן לי את אותם החלקים ולהסביר לי למה זה ככה. יאלללה חברה תגובות בונות |
![]() |
![]() |