|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום
אני בן 18 ומיתאמן בערך חודש וחצי -חודשיים משהו כמו מטר 67 שוקל 56-7 ב7 חודשים האחרונים ירדתי בערך 22 קילו והגעתי למישקל שרציתי בעיקר ע"י ופחות ספורט רק בחודשיים האחרונים התחלתי להיתאמן.. הבעיה היחידה שמציקה ליי היא שאני לא רוצה להרזות יותר בגוף ורוצה להתחיל לקחת חלבונים כדי לפתח אבל כמה שאני מנסה להיפטר מהבטן התחתונה אני לא מצליח אפילו הקוביות בבטן למעלה התחילו לצאת לי רק הבטן האחרונה זה מה שמפריע לי ואני רוצה להוריד אותה עד לקיץ כדי להתחיל לפתח את הגוף ולאכול במאזן חיובי על מנת לעלות במסת שריר אני יודע שאי אפשר לרדת נקודתית אבל אני עוד יורד במשקל ולא רואה תוצאות בבטן.. והגעתי למישקל כבר שנמוך מהמשקל שאני אמור להיות בו (ניראה לי קוראים לזה מדד bmr) מה אני יכול לעשות??? תודה רבה... האימון שלי הוא כזה יום ראשון: חזה+ יד קדמית 10 דקות חימום 4 תרגילים חזה 4 סטים 10 חזרות 2 תרגילים יד קדמית 4 סטים 10 חזרות 3 תרגילים בטן 4 סטים 10 חזרות יום שלישי: גב+ יד אחורית 4 תרגילים גב 4 סטים 10 חזרות 2 תרגילים יד אחורית 4 סטים 10 חזרות 3 תרגילים בטן 4 סטים 10 חזרות יום חמישי: כתפיים+ רגליים 2 תרגילים רגליים 4 סטים 10 חזרות 4 תרגילים כתפיים 4 סטים 10 חזרות תרגיל 1 טרפז 4 סטים 10 חזרות 3 תרגילים בטן 4 סטים 10 חזרות נערך לאחרונה על ידי the_dvx, 24-02-09 בשעה 16:44. |
![]() |
![]() |