|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אהלן כולם,
הייתי שמח להתייעץ איתכם בבקשה לגבי תפריט שאני נעזר בו לגבי ירידה במשקל כמו כן התחלתי לאחרונה בגין מחסור בחלבון לקחת גם שייק חלבון ואני מתלבט אם לקחת אותו לפני או אחרי האימון (אני מתאמן בעשר בלילה למשך שעה -שעה וחצי, אני יודע שזה מאוחר אבל זה הזמן היחיד שיש לי פנוי ביום). בוקר: מעדן/יוגורט 1.5% שומן בטעמים אמצע: תפוח עץ או בננה צהריים: סלט ירקות (חסה,גזר,מלפפון,עגבניה,זיתים,תירס) וכף של קורוטנים + מעט שמן זית. אמצע: 3 קרקרים קטנים (35 קל' לאחד) עם גבינה לבנה 5% ערב: שייק חלבון אחרי אימון: 2-3 תמרים + אגוז מלך בעזרת התפריט הזה שבניתי לבד ירדתי עד כה כבר כמה ק"ג אבל מכיוון שיש לי מחסור בחלבון (אני לא אוכל ביצה/טונה/מעט גבינות) התחלתי לקחת את השייק, השאלה היא אם להוסיף לארוחת ערב נגיד סנדביץ עם פסטרמה וחדרל ואז לקחת את השייק אחרי האימון? או אם יש רעיון אחר אשמח לשמוע את חוות דעתכם נתונים יבשים: אני בן 32, גובה 188 ס"מ, משקל סביב 110 ק"ג אני יודע שיש לי להוריד עוד הרבה אבל יש לי גם יתרון קטן שמסת השריר שלי גבוה יחסית (27%) ואני מאוד רוצה לשמר אותה שכן ברגע שאני אסיים את הירידה במשקל אני אשקיע כנראה גם בחיטוב תודה רבה |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
האם חלבון חסר נחשב בתפריט? | gal313 | תזונה ותוספים | 9 | 19-08-10 16:52 |
שילוב אבקת חלבון בתפריט | freedhoff | תזונה ותוספים | 4 | 28-10-08 15:14 |
שאלה| חלבון לא מלא בתפריט. | FaxaN | תזונה ותוספים | 4 | 03-10-08 03:30 |
- ייעוץ בתפריט חיטוב - | ThE HummeR | תזונה ותוספים | 3 | 03-04-08 20:31 |
האם להחשיב חלבון לא מלא בתפריט? | Antonator1 | תזונה ותוספים | 9 | 09-04-07 14:41 |