|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום,
אני מתאמן כבר שנה בשיטת אימונים של ab לצורך עלייה במסה, שמחולקת כך: a 4 תרגילים לחזה. 2 תרגילים לכתפיים. 2 תרגילים ליד אחורית. b 3-4 תרגילים לרגליים. 3 תרגילים לגב. 2 תרגילים ליד קדמית. הנקודות החלשות אצלי בגוף זה החזה והרגליים, ולכן בזמן האחרון שיניתי בעצם את התוכנית כך שבאיזורים האלו אני עושה 4 תרגילים במקום 3. המשקלים שאני עושה הם משקלים טובים, תמיד שואף להגיע למקסימום. אני משתמש בשיטת הפרמידה העולה (בכל התרגילים כמעט). מרגיש לי שאני לא מתקדם כמו שהייתי מצפה, בעיקר באיזורים החלשים שציינתי קודם. אני שוקל לעבור ל-abc, אבל בעייתי בשבילי ללכת 5-6 ימים בשבוע להתאמן. לעומת זאת, החלוקה של ab נראית לי בעייתית משום שאין בה התמקדות על חלקי הגוף כמו ב-abc. מה שאני עושה עכשיו זה פשוט כל פעם שאני מתאמן אני עושה את אותה החלוקה של שרירים לפי התוכנית אימון, אך משתדל לגוון כל פעם בתרגיל שונה, שהגוף ״יזדעזע״. בקיצור, אם יש לכם המלצות מה עליי לעשות, אם באמת כדאי לשקול לעבור ל-abc או פשוט להשאר ב-ab עם גיוון בתרגילים בכל אימון, כי אני כבר די אבוד עצות בנוגע איך להתקדם מפה הלאה. גובה: 176 ס״מ. משקל: 73 ק״ג. (ידוע ידוע, צריך לעלות במשקל...) |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אם אני עולה במשקל גוף מהתפריט שלי צריך להוסיף עוד קלוריות או להשאר על אותו תפריט? | itaymadddd | תזונה ותוספים | 1 | 20-12-09 19:14 |
צריך הכוונה, האם התזונה מספיקה ? | liav024 | תזונה ותוספים | 6 | 27-07-09 00:14 |
דילמה עם להשאר ב ab או לעבור ל abcd... משבוע הבא כנסו צריך עזרה. | The-One | אימונים | 145 | 24-12-08 15:21 |
חדש פה! צריך הכוונה! | Mouse | תזונה ותוספים | 2 | 17-12-07 13:44 |
כמה זמן צריך להשאר במסה? | tomshi18 | תזונה ותוספים | 7 | 27-10-07 18:36 |