|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() קודם כל אני חדש פה וראיתי סוסים שחבל על הזמן ; )
אני שנה וחצי ~ שנתיים במכון עשיתי מאסה נקייה וחזקה העלתי משקלים בצורה מטורפת (לא עושה סקוט ודד ליפט ) אני העלתי מאסת שריר גדולה בזמן הזה שהיתי במכון היה לי תקופות שעשיתי סטטי לבטן ועליות רגליים וכה (חודש ) והיה זמן שעשיתי כפיפות עם משקולות ואחרי זה החלטתי אני יעשה חיטוב ואולי יראה ריבועים אני עכשיו בסביבות 10~11 אחוז שומן ויש לי מאסת שריר (אני לא שמן בבטן או משהו) רואים שיש לי מבנה גוף חזק רואים את הצורה של הכוביות יש 2 כוביות ממש בולטות אבל! לא רואים 8 קוביות יפות יוצאות רואים שיש 8 אבל הם לא בולטות! כנראה אני לא עובד עליהם מספיק טוב ( אני לא יכל להעלות תמונה כי אין לי 7 פוסטים בפורום!!! אז אני חפרתי קצט) בבקשה אם יש פה מישהו שיודע אם אני צריך להמשיך חיטוב או לעשות תרגילים > להביא לי תרגילים חזקים לבטן תודה רבה לעוזרים |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
3 וחצי חודשים במכון.. | orelch2 | גלריות הגולשים | 11 | 05-11-10 18:56 |
לקחתי הפסקה של שבוע מהאימונים אחרי חודש וחצי עכשיו הייתי רוצה לדעת... | rosilio | אימונים | 7 | 06-08-09 09:42 |
לא מספיק האורז - עכשיו גם ממתקים | Bodybuilder | פיתוח גוף-כללי | 24 | 28-04-08 20:23 |
שבועים וחצי בחיטוב 2 תמונות של ידים | oRis | גלריות הגולשים | 36 | 20-04-08 21:53 |
חודש וחצי במכון | mikiatl | גלריות הגולשים | 19 | 22-02-08 19:13 |