|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() גובה 174
משקל 72~ הרגליים שלי יחסית לפלג גוף עליון לא מפותחות למרות שמעולם לא הזנחתי אותם באימונים! מתאמן abc 4 פעמים בשבוע a- גב + יד קדמית b- חזה + יד אחורית + בטן c- רגליים + כתפיים התרגילים שאני עושה לרגליים באימון c: 4*10 סקוואט חופשי 70 קילו 50 lunges דינמי 4*8 דחיקת רגליים 120 קילו 4*10 פשיטת ברכיים כנגד מכונה, החזקה 2 שניות בשיא הגבוה, 31 קילו תאומים 4*10 בסמית כמו שאתם רואים משקלים סבירים++ ועדיין הרגליים לא רוצות לגדול! עליתי המון מאסת שריר בחודשים האחרונים, אבל נראה ששום דבר לא ברגליים. המדריך שלי הציע לי להתאמן באופן קבוע על רגליים פעמיים בשבוע. כאשר אימון c (רגליים + כתפיים) לא נופל פעמיים בשבוע, יש להוסיף את התרגילים הבאים במקום שריר אחר: *סקוואט במכונה 4*5 משקל גבוה *פשיטת ברכיים כנגד מכונה ודחיקת רגליים, סופר סט 4*8 *כפיפת ברכיים במכונה בשכיבה 3*15 30 שניות מנוחה *תאומים 4*10 בסמית (לדוגמא באימון a להוריד את היד קדמית ולעשות את זה במקום) מה דעתכם עלי לעשות? מה דעתכם על מה שהציע המדריך שלי? עד מתי יהיה לי שרירי תאומים של בת 12?!!?!? |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אימון רגליים ללא שימוש בכפות רגליים | ניר.מ. | פיתוח גוף-כללי | 4 | 22-07-09 12:00 |
הפסקתי לגדול | NoLimits | תזונה ותוספים | 3 | 18-01-09 22:56 |
לגדול? | אלירן יחיא | אימונים | 3 | 06-01-07 13:37 |
רציתם לראות רגליים אז הנה רגליים-גם סרטון | MagneZium | גלריות הגולשים | 22 | 06-12-06 16:04 |