![]() |
רגליים מסרבות לגדול!
גובה 174
משקל 72~ הרגליים שלי יחסית לפלג גוף עליון לא מפותחות למרות שמעולם לא הזנחתי אותם באימונים! מתאמן abc 4 פעמים בשבוע a- גב + יד קדמית b- חזה + יד אחורית + בטן c- רגליים + כתפיים התרגילים שאני עושה לרגליים באימון c: 4*10 סקוואט חופשי 70 קילו 50 lunges דינמי 4*8 דחיקת רגליים 120 קילו 4*10 פשיטת ברכיים כנגד מכונה, החזקה 2 שניות בשיא הגבוה, 31 קילו תאומים 4*10 בסמית כמו שאתם רואים משקלים סבירים++ ועדיין הרגליים לא רוצות לגדול! עליתי המון מאסת שריר בחודשים האחרונים, אבל נראה ששום דבר לא ברגליים. המדריך שלי הציע לי להתאמן באופן קבוע על רגליים פעמיים בשבוע. כאשר אימון c (רגליים + כתפיים) לא נופל פעמיים בשבוע, יש להוסיף את התרגילים הבאים במקום שריר אחר: *סקוואט במכונה 4*5 משקל גבוה *פשיטת ברכיים כנגד מכונה ודחיקת רגליים, סופר סט 4*8 *כפיפת ברכיים במכונה בשכיבה 3*15 30 שניות מנוחה *תאומים 4*10 בסמית (לדוגמא באימון a להוריד את היד קדמית ולעשות את זה במקום) מה דעתכם עלי לעשות? מה דעתכם על מה שהציע המדריך שלי? עד מתי יהיה לי שרירי תאומים של בת 12?!!?!? |
המשקלים לא סבירים פלוס, חד משמעית,
זה משקלים של מתחיל יחסית, אין לך כל כך מה לעשות abc, אם אתה עדיין מתעקש, סקוואט לא במכונה, חופשי 4-5 סטים לאנצים 3-4 סטים דד ליפט פעם בשבוע בכל התרגילים תוריד ל5-8 חזרות אני מניח שאת האימון חזה כתפיים גב גם אפשר לשנות לך דברים אם יש לך כוח תעלה לפה |
ציטוט:
ציינת הרבה דברים, אבל ללא הסבר. מה רע בabc? מה זה לאנצ'ים? ולמה להוריד ל5-8 חזרות? |
תדאג לסקואט 4 פלטות ואז תאמין לי הרגלים שלך יהיו גדולות
|
70 קילו סקוואט זה משקל נמוך . עם עוד . אחרי זה .
אני מאמן אישי, אני מאמן ילד בן 14 ששבוע שעבר עשה 70 קילו ל2 חמישיות והוא שוקל 60 קילו +/- התחלנו עם מוט, ועולים ליניארית, אין כמעט סיבה להתקע עד ה100 קילו +/- . לאנצים - lungs דינמי, מה דינמי, אתה מתחיל (כן נקודה. אני נחשב בינוני ואני עושה פי2-3 ממך במשקלים ) יש סטנדרטים מסויימים של משקלים בעולם, אם אתה בוחר לעבוד לפי הם, או לפי הסטנדרטים הנמוכים של הארץ זה בחירה שלך . בקיצור הכל לעשות 3-4 סטים של 5-8 חזרות . |
גיבור, צא מהסרט שאתה חיי בו (למרות שהחיים שם עשויים להיות די נוחים). בשום סנריו 70 קילו סקווט לא יכול להיחשב סביר ++. העניין די פשוט -- תעבוד כבד, תאכל טוב ויהיה בסדר (ולפי הגיל יש לך גם את האפשרות לישון טוב, כך שלא צריכה להיות לך בעיה).
|
70 ק"ג סקוואט?!
אתה באמת חושב שזה משקל שבו תוכל לראות את הרגליים שלך גודלות!? יש פה חבר'ה שבגיל 17 הגיעו כבר ל140+ ק"ג סקוואט וזה ממש לא נדיר תחליף את התכנית הזוועתית שלך ודחוף ותבין שבלי סקוואט חופשי בלי מכונה ובלי עזרים לא יגדלו לך הרגליים ולא בטיח מצטער על הנוקשות-ככה אני מגיב כשאנשים באים ראש בקיר |
3-4 סטים דדליפט עד 6 חזרות
5 סטים סקווט חופשי 8 חזרות לג פרס 3 סטים 12 חזרות פשיטת ברך במכונה 4 סטים 10 חזרות כפיפת ברך במכונה 4 סטים 10 חזרות תעשה את התוכנית הזאת תראה איך אתה גודל מבטיח לך בהצלחה |
חחח איזה גדל
זה מתכון לפציעה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:58. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ