ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > גלריות הגולשים

גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים.

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 01-03-11, 20:25   #20
subzero1122
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי deadlift צפה בהודעה
ההוכחה וההסבר המדעי/פיזיולוגי לעניין מתקבל על דעתי,אך עדיין,בפועל,הוא העלה משקלים בסקוואט,ומעבר לעניין של גיוס יחידות מוטוריות,בפני השטח את יכול להשוות אנשים אחרי ss ואחרי ab ולראות שהאנשים אחרי ab ברוב המקרים יותר גדולים.
אתה יכול להגיד אלף ואחד דברים,אבל גם במתאמנים מתחילים,ובעיקר במתאמנים בשלב מתקדם,זה בולט שעובדי הab או ה"מפצלים" הידועים לשמצה בהשקפת העולם שלך-עדיין יותר גדולים.
תזכור-אתה מחפש כוח,ואחרים מחפשים גודל. מתאמני כוח אכן גדלים,אבל לא באותה מידה כמו מפצלים. ובהשוואה הפוכה,רוב המפצלים לא מרימים הרבה. המפתח נמצא בעמק השווה-לפצל,עם דגש עם תרגילים מורכבים.

אבל אני לא נכנס איתך לויכוח,לדיון,לשרשרת תגובות,לשום דבר. הבהרתי את עמדתי,ואיש איש באמונתו יחיה ויעשה מה שמתחשק לו.

כרגיל אין לך מושג על מה אתה מדבר.
אני מוכן להתערב איתך, שלי, בתור שחיף על 82 קג סך הכל, יש פלג גוף תחתון יותר גדול פה מכל מפצל ששוקל גם 90 קילו.

אתה מסתכל על כל הבילדרים פה שאולי יש להם פלג גוף עליון סבבה, אבל ל95 אחוז מהם יש רגלי תרנגולת.
אני עדיין לא ראיתי בפורום מישהו יותר גדול מע1נש, כולל בילדרים מוזרקים, אז נראה לי שאני צודק בויכוח המפגר הזה.

כמעט כל מתאמן שעבר תכנית וחצי אחרי ss כבר יותר גדול כמעט מכל אחד בפורום שלא מזריק, יפה שאתה לוקח אנשים שסיימו ss ומכניס אותם להשוואה.

כל מתאמן כוח פה העלה 20 קילו במינימום, אם אתה מסתכל על כל השלדים המזדמנים ששוקלים 50-60 ומעלים תמונות לגלריית הגולשים אז תדע שהם בערך בעלי אותם נתונים כמו האנשים שמתחילים ss, אז לבוא לקחת בן אדם שהתחיל להתאמן על 70-80 קילו ולהשוות לשלדים זה לא כזאת חוכמה.

רוב האנשים שמתחילים SS פה הם שלדים מתים, אלה שנמצאים במשקל תקין עושים לעצמם חיים קלים (אולי בצדק מבחינתם) ועושים תכניות קלות יותר, אן פה מקום להשוואה.

לגבי הזיון שכל שהמתאמנים המתקמים המפלצים יותר גדולים - אתה מוזמן להראות לי אנשים לא מוזרקים שיותר גדולים מע1נש, איש הקקה, נירן, רן ואפילו הנחש השמן (למרות שאצלו הכל שומן ל1לז)

נערך לאחרונה על ידי subzero1122, 01-03-11 בשעה 20:30.
subzero1122 מנותק   הגב עם ציטוט

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא