|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() תקרא מאמרים באתר תעשה מסה.. הככי טוב תבנה לעצמך תפריט ככה שלפחות תבין מה לאכול וכמה..
בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() לא הבנתי את ההערה שלך,אני אמור להפגע מזה? בלי פוזות,עם הוא יראה כמוני בחצי הדרך אני יהיה גאה בו..תפסיק להיות עוקצני.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי היום במכון, אני מתקשה לעשות כמה תרגילים וכרגע המאמן אמר לעשות הכל.
לדעתי אני לא צריך להקשיב לו, במה כדי לי להתחיל ואיזה תרגילים כל יום בשבוע? יש חלק מהמכשירים שאני בקושי מצליח אם בכלל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר מתחיל
|
![]() אחי אתה חייב להפציץ במאסה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא כל כך עונה לי על השאלה למעלה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() תתחיל מקטן,ותעלה מאימון לאימון ואתה תראה שאתה מתחזק..עם אתה רוצה באמת לראות תוצאות גם מבחינת כוח וגם מסת שריר אתה צריך לתת חשיבות גדולה לאוכל!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() כנס לפורום אימונים תפרסם את התכנית שהוא כתב לך...
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() מסה מלוכלכת אומר שאני אוכל כל מה שבאלי מתי שבאלי ואיך שבאלי? (פיצות, המבורגרים וכו'?)
או שכדי לי לעבוד לפני תפריט ואוכל בריא, אני רוצה להתפתח... איך אומרים: "as fast as possible" |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
כללי:: לא נשאר הרבה אוכל - אני עושה חיטוב
עוסק ב:: קוד
חדר כושר: Go active
|
![]() ציטוט:
![]()
חיטוב כל הדרך אל הבנק, רבאק הבנק קרוב כבר משקל מאסה אחרון: 88 משקל אמצע חיטוב: 80 03.06.10/ 75 1.8.10 משקל מחוטב: .... (בהמשך יבוא) "The mind always fails first, not the body. The secret is to make your mind wok for you not against you" - Arnold |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
כללי:: וותיק בתחום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
|
![]() תקשיב חמוד בלי לשגע אותך יותר מידיי בגילך אתה בשלב היתבגרות וצמיחה גופנית כך או כך ולכן לבלבל אותך אים מה לאכול וכמה ולעלות מסה וכול מיניי מושגים שאתה לא מבין לא יעזור לך הרבה..תירשם לחדר כושר תתחיל להיתאמן מסודר כמה שמיתאפשר לך תיקרא תאמרים על תזונה ואימונים ולא חסר כאלה ותילמד לאט לאט מה טוב ומה פחות אים תשקיע מספיק תוך שנה שנתיים תיארה תוצאות ותיתפתח יש לך מספיק זמן...בהצלחה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() 4 אימונים - וזה נראה טוב.
עבדתי לפי תפריט תזונה, יש לי רק בעיה עם החזה - אני לא מצליח לעלות במשקלים וממש קשה לי לעשות את התרגיל "פרפר" הזה, בקושי אני מצליח בלי משקולות - עצות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
עוסק ב:: כדורגל
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() עליתי בערך חצי קילו בשבוע האחרון, כדי להתחיל עם מאסה מלוכלכת? (לאכול כל מה שבא ליד)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() כן כדאי מאוד.
ואל תשכח שפיתוח גוף זה עניין של זמן וכמו שאני תמיד אומר כל קילו מבורך אל תתבאס עם לא עלית או משהו.. תאכל הרבה תרים כבד ותישן טוב התוצאות יבואו :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() מה ההבדל בין מסה נקייה למלוכלכת?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() בעיקרון במסה נקייה אתה עובד לפי תפריט עם כמות קלוריות מוגבלת וכו'.. במסה מלוכלכת אתה דוחף אוכל כמה שאפשר..הרבה שומן הרבה פחמימות-לא מענין,כמה שיותר יותר טוב.מאסה מלוכלכת מתאימה לאנשים עם חילוף חומרים מהיר מאוד שמתקשים בעלייה במשקל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש מספר אנשים מעוד מצומצם שמסה מלוכלכת מתאימה להם והם (hadash,sixpack) כאלה שבקושי עולים באחוז שומן לא משנה מה. זה בנאדם שהיה כבר על אחוז שומן די גבוהה,מה אתה מציע לו מסה מלוכלכת? אל תזרוק דברים באוויר. ולפותח האשכול : תעשה מסה איכותית,בלי שטויות ואם כן אז פעם בשבוע בקטנה לא יותר מדיי . תאכל 1000קלוריות ככה מעל הנטרלי שלך ואתה תעלה יופי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() נו ומה אמרתי אדיוט?! "מאסה מלוכלכת מתאימה לאנשים עם חילוף חומרים מהיר מאוד שמתקשים בעלייה במשקל."
ניסית לצאת חכם?לא הצלחת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז כדאי לי לנסות מסה מלוכלכת ולראות אם אני עולה? ואיך אני יודע שהאוכל שאני אוכל הופך למסת שריר ולא לשומן? נערך לאחרונה על ידי idan1995, 15-05-10 בשעה 10:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה חשובה מאוד | נתנאל15 | תזונה ותוספים | 5 | 20-03-09 17:18 |
שאלה חשובה מאוד | shai_2037 | תזונה ותוספים | 2 | 18-01-08 19:14 |
שאלה חשובה לי מאוד.. | לוגסי | פיתוח גוף תחרותי | 2 | 04-11-07 01:13 |