|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן ,
לוג אימונים חדש ! יאיר hypertrophy הטוב נתן לי אחלה תוכנית שבעולם .. אהבתי ! תרגילים : רגליים - סקווט - 3 סטים 10 חזרות (אפשרות להורדת חזרות) דדליפט - סט 1 10 חזרות (אין אפשרות להורדת חזרות) חזה - ספת לחיצת בשכיבה (לחיצת חזה) - 4 סטים 10 חזרות (אפשרות להורדת חזרות) גב - חתירה בהטייה - משקולות (מסור) - 3 סטים 10 חזרות (אפשרות להורדת חזרות) מתח - סט אחד מקסימום . (אפשרות להעלאת חזרות) כתפיים - לחיצת כתפיים - מוט - 3 סטים 10 חזרות (אפשרות להורדת חזרות) יד קדמית - כפיפת מרפקים בעמידה - משקולות | מוט - סט אחד 10 חזרות (אפשרות להורדת חזרות + מתחיל עוד כמה ימים ) יד אחורית - פשיטת מרפקים - מוט - סט אחד 10 חזרות (אפשרות להורדת חזרות) משקלים התחלתיים (אני מוריד בהכל , גם מה שעשיתי קודם אני מוריד בהכל ומטפס מתהתחלה!) : סקווט - 20 קילו דדליפט - 30 קילו לחיצת חזה - 30 קילו מסור - 10 קילו מתח - 2 חזרות לחיצת כתפיים - 15 קילו יד קדמית - 15 קילו (מוט) יד אחורית - 27 וחצי קילו בהצלחה לי בתוכנית ותודה לhypertrophy יאיר שנתן לי אותה .. אני יעבוד חזק בכל הכוח ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חבר, אם אתה יכול לעשות סקוואט ודדליפט, למה לא לעשות ss \ 5x5?
בהצלחה, בכל מה שתבחר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() זה המאמן נתן אחשלי .. הלוואי עלי ss !!!!
אבל אני סומך על המאמן אז על הזין שלי .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
אזהרה אחרונה-חוצפה וקללות ללא קשר
|
![]() בהצלחה,נראה כמה זמן תחזיק אם התוכנית..כל שבוע אתה מחליף תוכנית...בכל מקרה בהצלחה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() איך הגזמת , היייתי חודש וחצי עם התכנית השנייה ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() *תיקון - דדליפט 5 חזרות במקום 10 *
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() 19.2.10
אימון של תינוקות .. סקוואט - 5 כל צד ( 20 קילו כולל מוט ) חחח לא הרגשתי .. 3 סטים 10 חזרות דדליפט - סט 1 של 5 חזרות 35 קילו .. גם כן היה קל ! מסור - משקולת של 10 (3 סטים יד קדמית ו3 סטים יד אחורית) 6 סטים 10 חזרות מתח - 6 חזרות .. מתחזק ! :p סט אחד לחיצת כתפיים - 15 קילו .. כזה קל בחיים לא היה לי .. 3 סטים 10 חזרות בטן - הרמת ברכיים לחזה (אני בחרתי) - 10 חזרות 3 סטים אימון של תינוקות בקיצר .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
כללי:: ילד שלומד פיזיקה
עוסק ב:: לומד בבית ספר ומתנדב במד"א בתור מע"ר
חדר כושר: אקסטרים
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אופס !
תודה רבה בנ'ץ - 30 קילו .. הורדתי הכל |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() בבקשה, ובהצלחה עם התכנית
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה אחי .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() 21.2.10
סקווט - הלך חלק לגמרי , קל מאוד !!!!! 25 קילו חחחחח 3 סטים 10 חזרות דדליפט - הלק קל מאוד !! 40 קילו 5 חזרות סט אחד לחיצת חזה - 4 סטים הלך בסדר מאוד 10 חזרות , 35 קילו . מסור - משקולת של 12 , 3 סטים יד ימין ו3 סטים יד שמאל , הלך נחמד . מתח - 7 חזרות (התקדמתי) , סט אחד לחיצת כתפיים - כזה קל בחיים לא היה לי .. 20 קילו .. קל אחושרמוטה !!! 3 סטים 10 חזרות יד קדמית - כפיפת מרפקים בעמידה עם מוט - 15 קילו .. קל אחושרמוטה !! סט אחד 10 חזרות יד אחורית - פשיטת מרפקים עם מוט 27.5 הלך קל רצח קיצר התחלתי במשקלים קלים אחושרמוטה באמת אימון הכי קל שהיה לי בחיים .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ומה יש לך מ"אחושרמוטה" כל כך שאתה אוהב להשתמש בזה?
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() כי היה לי קל אחושרמוטה :}
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
כללי:: בלונדיני חטוב עם עיניים כחולות.
חדר כושר: פיטנס- בת ים
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() חחח כן הab המטומטמם הזה
לא סובל ab בכל נפשי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
כללי:: אלדר אזולאי
חדר כושר: פיטנס בת ים
|
![]() טוב זה אני אלדר אזולאי אני ימשיך את הלוג מהיום למה הייתי בבאן לא משנה ..
28.2.10 סקוואט - 50 קילו 8 חזרות 3 סטים דדליפט - 70 קילו 5 חזרות 1 סטים היה קל לחיצת חזה - 45 קילו היה קשה לי מאוד מסור - משקולת של 18 היה קצת קשה מתח - 5 חזרות היה לי קשה סט אחד לחיצת כתפיים - 25 קילו היה לי קל !!!! 3 סטים 8 חזרות יד קדמית - 15 קילו היה קל סט אחד 10 חזרות יד אחורית - 41 קילו .. פשיטת מרפקים סט 1 10 חזרות בטן - הרמת ברכיים לחזה .. סתם שטויות :p בקיצור היה אימון טוב מאוד , עליתי במשקלים מהר ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה מבצע לחיצת חזה עם מוט אולימפי? כמה קילו בכל צד וכמה סטים וחזרות? אני יגיד לך למה אני שואל אני עושה לחיצת חזה עם מוט אולימפי ואני תקוע על משקל מסויים כבר הרבה זמן אני עושה 3x10 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
כללי:: אלדר אזולאי
חדר כושר: פיטנס בת ים
|
![]() המוט הוא אולמפי 20 קילו שוקל אחי ..
ובדוגרי אני עושה 12 וחצי כל צד 12 וחצי + 12 וחצי = 25 קילו 25 + 20 = 45 קילו ![]() וגם 4 סטים 10 חזרות |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() כמה סטים וחזרות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ביקורת המשך התקדמות אימונים תפריט תזונה+אימונים | בובדילן94 | אימונים | 25 | 20-01-10 17:57 |
תפריט אימונים לשני אימונים ביום... | freepsider | תזונה ותוספים | 8 | 09-04-09 23:41 |
שאלה| תוכנית אימונים שמתאימה ל 3 אימונים בשבוע | sonic | אימונים | 3 | 06-02-09 12:29 |
דיון|אימונים בתדירות גבוהה לעומת אימונים כמו abcde | bodybuilding4everr | אימונים | 5 | 05-12-08 17:58 |
תפריט אימונים / תכנית אימונים ללא חד"כ. | ..oR.. | אימונים | 20 | 11-06-07 16:48 |