|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#62 |
Banned
|
![]() יש מקרים קיצוניים, ב90% מהמקרים זה בעיקר כי אנשים הם פחדנים ועצלנים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
לא זכור לי שאנשים מפסיקים להתיישב על כסא, מושב רכב, שירותים או להתכופף בגלל בעיות ברכיים.
![]() |
![]() |
#64 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
ואתה יש לך בסיס להצהרות שלך ? ידע רפואי ? ניסיון אישי עם עבודה מול אנשים עם פריצות דיסק? יש לך פריצות דיסק בעצמך ? בעיות כרוניות בברכיים ? למדת פיזותרפיה ? אין צורך לענות שאלות רטוריות... כי סימוכין לטענות שקר כלשהו שהצגת אין לך ... מצד שני לבלבל את המוח אתה יודע יופי. בקיצור: אתה יוצא בהצהרות שאין לך מושג בהם , אין כאן ויכוח כלל.. אתה פשוט לא יודע על מה אתה מדבר וזה בסדר נ.ב לאחר סקירה קצרה של הפרטים שלך ... על המשתמש השני קיבלת באן , אתה חושב שאני לא אדע שפתחת עוד אחד ? אני רואה ושומע הכל ![]() היה שלום
"Yes, if you squat wrong it fucks things up. If you squat correctly, those same fucked-up things will unfuck themselves." - Mark Rippetoe - נערך לאחרונה על ידי Holy_Templar, 03-02-10 בשעה 16:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]()
![]() |
#66 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
פריצות דיסק מתקנים בניתוח , ואסור להעמיס על הגב כאשר הפריצות חמורות . כל מקרה לגופו
![]() |
![]() |
#67 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה, אתה לא מבין כלום מהחיים שלך. לאנשים שיש להם בעיות ברכיים יכולות להיות בעיות בקימה מכסא. זה שהם קמים בסוף עם כאבים כשהם מחזיקים את הידיות, זה לא אומר שהם בסדר ויכולים לעשות סקוואט במשקל גוף שלהם. נערך לאחרונה על ידי Dark_Muse, 03-02-10 בשעה 17:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
|
![]() התנועות הן אותן תנועות, לא משנה אם הן עם משקל או לא, כמו שאתה יודע בתור מאמן כושר מוסמך ומבין אנחנו יכולים לבחור את דרגת ההתנגדות. ברוב מקרי בעיות הברכיים הבעיות נובעות מחולשה של המפרקים ו/או השרירים (בעיקר ההאמסטרינגס), והסקוואט המלא הוא הדרך הכי טובה ליצור פטלה, גידים רצועות ושרירים חזקים באיזור. כמו שהבחור למעלה אמר, יש מקרים קיצוניים אבל לרוב אנשים לא יעשו את זה מפחד או מעצלות.
![]() |
#69 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
לגבי פריצות דיסק , אין ויכוח סקוואט הוא מסוכן בכל טכניקה. פריצת דסק מונעת ממך להתכופף כמו שצריך עם משקל גוף שלא לדבר על יצירת עומס מיותר על ידי משקל על הצוואר. יש דרגות של פריצות דיסק ואני אישית , עושה סקוואטים קלים כרגע ללא בעיה בטכניקה נכונה עם חגורת גב, עוד לא חוויתי כאבים או אישפוזים (עדיין...) אני מחזק את הזוקפים שלי במטרה שאוכל להתחיל לעשות דדליפט כמו בנאדם .. ולנצל את החדר כושר החדש אבל בנתיים הכתף שלי מושבתת אני לא מסוגל להתאמן בכלל .. : \ ראית סרטון עדכני שלו עושה סקוואט ? אם כן , תחלוק איתנו . אם לא , אז אל תצא בהצהרות שווא .
![]() |
![]() |
#71 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
אזהרה אחרונה-חוצפה וקללות ללא קשר
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | ||||
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
90% מהאנשים שאומרים לי שהם לא יכולים לעשות תרגיל מורכב מסוים בגלל כאבים מזיינים תשכל סתם כי אין להם כוח ללמוד או כי מאמנים שטפו להם תמוח שזה מזיק. מצטער, אני לא יודע איך סקוואט יכול לגרום לבעיות ברכיים. טכניקה נכונה או לא נכונה, תראה לי טכניקה של סקוואט שתגרום לבעיות ברכיים בבקשה.
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
חבר פעיל
|
![]() [quote=tapit;968707
תעשה מה שאתה רוצה, אל תבוא לבקש אישור לא לעשות תרגילים מורכבים. 90% מהאנשים שאומרים לי שהם לא יכולים לעשות תרגיל מורכב מסוים בגלל כאבים מזיינים תשכל סתם כי אין להם כוח ללמוד או כי מאמנים שטפו להם תמוח שזה מזיק. מצטער, אני לא יודע איך סקוואט יכול לגרום לבעיות ברכיים. טכניקה נכונה או לא נכונה, תראה לי טכניקה של סקוואט שתגרום לבעיות ברכיים בבקשה.[/quote] אני עשיתי את כל הטעויות האפשריות בסקוואט,תוך 3 אימונים נפצעתי. לא ירדתי עם התחת אלא גלשתי עם הברכים,עשיתי בסמית,ירדתי עד החצי,בקיצור סקוואט גרוע בגלל מאמן גרוע. אחרי האימון הרגשתי שהרגלים עבדו ממש ממש חזק אבל אחרי כמה שעות התחיל כאב בברך,אחרי יומיים היה לי עוד אימון,הכאב כבר עבר,עשיתי עוד סקוואט ואחרי האימון שוב היה כאב.. הפסקתי להתאמן על הרגלים ואז הכאב לא ממש עבר.. טעיות של מתחילים מה שנקרא. אני שאלתי שאלה פשוטה בפוסט הזה ומשום מה הפוסט הלך למקום אחר לגמרי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
|
![]() לגבי פריצות דיסק - זה ממש לא סוף העולם ואתה ממש לא הולך להיות נכה בגלל זה. האימונים הם אותם אימונים, באותה המתכונת. מתחילים עם משקלים קלים, דגש על חזרות איטיות יותר ועומס הדרגתי. אתה אולי לא הולך להיות פאוארליפטר מהולל אבל אתה בהחלט יכול לגדול להתחזק ולמנוע פציעות עתידיות.
חבל שsasquatch קיבל באן כי אני חושב שהוא היה מסביר את העמדה הזו טוב ממקום של ניסיון
![]() |
#76 | ||
חבר פעיל
|
![]() Tapit:
ציטוט:
ציטוט:
אימון לא נכון יכול להחמיר להם את הבעיה. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואין לך שום מושג איך סקוואט אמור להראות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה בתור מאמן אמור למנוע מהם להגיע למצב הזה ולהדריך אותם לבצע את התרגילים בטכניקה מושלמת.. הבעיה היא שמאמנים אטומים כמוך הם מקור הבעיה אם אתה יוצא מנקודת הנחה שהמתאמנים יבצעו טכניקה לא טובה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
חבר פעיל
|
![]() מה שטל מנסה להגיד בעצם זה, שאם אתם סובלים מפריצות דיסק ובעיות ברכיים, לא משנה איזה בעיות ברכייים (נגיד, סחוס שחוק, גיד עם קרע חלקי, המשולש הכואב וכו')... תעשו סקוואט! זה בטוח ירפא לכם את כל הפציעות. אל תקשיבו למאמנים אטומים כמוני, שמעדיפים שמתאמנים יתחזקו באמצעים בטוחים יותר ויעילים לא פחות, בהתאם להמלצות הרופא והפיזיותרפיסט המטפל, וכל זה שהפציעה לא תוחמר אם חלילה התרגיל (סקוואט) לא בהכרח מתאים לסוג הפציעה.
בקיצור, תקשיבו לטל, אפילו שהוא קצת לוקה בתחביר ויש לו שגיאות כתיב של ילדים בכיתה ד. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |||
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() ציטוט:
- אתה לא ממש מבין בזה נכון? לא נורא. רק שתדע שיש אנשים שחיים עם פריצות דיסק גם בלי לעבור ניתוח. מה בדיוק נוגד פה את מה שאמרתי? :||||||||||||| ציטוט:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה יחס בין המשקלי עבודה בתרגילים המורכבים.. | The-One | אימונים | 28 | 06-03-09 18:17 |
פוסט משקלי עבודה בתרגילים המורכבים. | The-One | פיתוח גוף-כללי | 98 | 07-01-09 22:21 |
חשיבות שעת האימון | יצחק | אימונים | 5 | 05-12-07 00:50 |
שאלה לגבי שינוי סדר התרגלים | eyalamzleg | אימונים | 8 | 20-09-07 16:40 |
חשיבות הדגנים | maya | תזונה ותוספים | 1 | 14-06-07 06:58 |