|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() לנוער בסביבות 14 15 16 כל כמה זמן מומלץ לשנות תכנית אימונים ככה שלא תהיה פגיעה וכל כמה זמן אתם עוברים תכניות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לשדוד את תנובה
|
![]() מה הקשר פגיעה...
אם אתה גודל מתוכנית אין למה לשנות אותה יש כאלה שמשנים די הרבה יש כאלה שנשארים הרבה זמן על אותה תוכנית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כל עוד אתה גודל מהתכנית שלך והיא עובדת עליך כמו שצריך אין צורך לשנות ..
כשאתה רואה שאתה תקוע אז כן צריך לשנות |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() אבל אם אני בסדר וגודל ובכל זאת משנה ככה שלא הגעתי למצב שכאילו מיציתי את התכנית שלי יש בעיה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() כשאני מגיע למטרות שלי בתוכנית (ss, 5x5)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() אבל לא יכולה להיות פגיעה רצינית מזה? כאילו אני מכיר מישהו שהתאמן מגיל 14 והוא בן 17 בערך עכשיו והחליף הרבה תכניות ועבד קשה וכנראה בגלל זה גדל לו הלב כבר למצב שהוא קיבל פטור מהצבא ואסור לו להתאמן יותר זה באמת קשור למאמץ באימונים או שמשהו אחר משפיע על זה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אם לא מחליפים תכנית לזמן יותר ארוך גם תתחיל לגבוה ואם תמשיך בה עוד כמה שנים גם יגדל לך הזין
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() יותר שטותי מזה לא יכולת לכתוב
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה גם מקטין תמוח ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() לא הבנתי כלום ממה שאמרתם... אני מספר על מקרה קיים שאותי הזהירו ממנו.. זה מה שאמרו לי שהסיבה זה טעות? אתם יכולים להסביר את זה בדרך אחרת?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה שקורה זה שהלב מסתגל לאימונים אנאירוביים בכך שהוא גדל כלפיי פנים בחדר השמאלי והשפעות של זה זה לחץ דם גבוה יותר בקרב ספורטאים אנאירוביים(מרימי משקולות זה דוגמא טובה) אני יכול להעיד על עצמי שבתקופה שאני מתאמן בעצימות גבוהה הלחץ דם שלי יכול להגיע ל65 על140 במנוחה.. ואם לדוג' אני לוקח שבוע הפסקה ועושה קצת אירובי הלחץ דם חוזר ל60 על 123 בארץ רוב הרופאים לא מכירים את התופעה ומתקשים לאבחן אותה , לי לדוג' הרופא ספורט קבע שאני לא כשיר לפעילות גופנית בגלל זה ובגלל שיהיה לי תפקודי כליות קצת גבוהים וcpk גבוה לאחר שבוע מנוחה ובדיקות דם חוזרות הוא נשאר בלי מילים.. בקיצור על תתרגש יותר מדי מזה ובטח ובטח אל תקשיב לרופאים שאומרים לך אחרת בהקשר הספציפי הזה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הלב לא גדל בצורה משמעותית מאימוני משקולות, חוץ מזה בריצה הלב עובד הרבה יותר אז למה ריצה זה בסדר. אתה מבין שרופא לא יגיד לך :"וואלה, אין לי מושג למה" ולכן הוא ימציא את התירוץ הכי הגיוני |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אני החלפתי תוכנית אימונים אחרי 3 וחצי חודשים. עכשיו אני החלפתי כי ראיתי שאני מצליח להרים והכל אבל הגוף לא התפתח בגלל זה שינו לי למשהו שיותר יפתח את הגוף (חזה עליון/תחתון, כתף אחורית בנוסף לקידמית שהיה לי, עוד תרגיל לרגליים). תבין זה משתנה בין אדם לאדם. אם אתה רואה שהגוף שלך מתפתח יופי מהתוכנית אימונים אז אין למה לשנות.
![]() |
#15 |
אזהרה אחרונה-חוצפה וקללות ללא קשר
|
![]() בדרך כלל אצל מתאמנים רציניים ולא חאפרים יש מטרה לאימון אז לאחר שמגיעים למטרה שהצבת לדוגמא לעלות במסה והגעת למשקל הרצוי ואתה רוצה לחטב קצת את השומנים בגוף שנאגרו לאחר העלייה אתה עושה אימון חיטוב כדי להוריד שומן...הכוונה להחליף מאימון מסה לחיטוב וגם התפריט משתנה בהתאם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תכניות אימונים | גולן | אימונים | 47 | 25-04-08 22:45 |
תכניות אימונים | SuperDude | אימונים | 8 | 10-11-07 23:49 |
מישהו יכול להמליץ לי על תכניות אימונים ? | linens | אימונים | 7 | 03-06-07 09:04 |
תוכנית אימונים בבקשה תגיבו... | ASED | אימונים | 14 | 28-09-06 16:34 |
תכניות אימונים-לוגים | גולן | לוגי אימונים | 0 | 16-03-06 19:08 |