|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() נכון שכשאני בתקופת מסה אני לא חייב להתאמן בשביל שהמסה תעלה?
למרות שכן, האחוזי שומן גם יעלו, אבל המסה תעלה בכל מקרה אם אני לא אתאמן, זה נכון? או שכדיי שהמסה תעלה חייבים גם להתאמן? ואני מדבר על עצמי לדוגמה, בן אדם רזה נורא שנלחם על כל גרם.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
סמל מין
|
![]() אם תעשה מסה משמע לאכול מעל הנייטרלי במאזן חיובי אומר שתעלה במשקל אם לא תתאמן העלייה תתורגם לשומן משמע תעלה שומן ולא שריר, במידה ותתאמן ותעשה מסה נכונה אתה תעלה בשריר ומן הסתם גם בשומן כי מה לעשות לא כולנו בעלי גנטיקה טובה שמאפשרת לעלות בשריר עם עלייה נחותה מאוד של שומן.
![]() |
#3 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() במאסה לא צריך להתאמן כי השריר יעלה בכל מקרה, ובחיטוב לא צריך להתאמן כי גם ככה אי אפשר לעלות בשריר.
http://en.wikipedia.org/wiki/Couch_potato |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כן, בלתי אפשרי לעלות במשקל בלי להתאמן. לכן כל אוכלוסיית העולם רזה.
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
במאסה לא צריך להתאמן?? אם תאכל הרבה ולא תתאמן פשוט מאוד > תשמין. בחיטוב גם צריכים להתאמן..למה? כי בנאדם שיורד במשקל מבלי להתאמן הוא יורד לא רק בשומן אלא גם בשריר.. לכן מתאמנים כדי לשמור על השריר הקיים ואני מדבר איתך מניסיון זה המסלול שלי כרגע עם הפגישות בישראל בודי. ובמילים אחרות אתה אומר שלא משנה מה אנחנו בחיטוב או באמסה ., לא צריכים להתאמן. ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תאמין לי אני כבר לא יודע מתי צינים בפורום ומתי לא חח
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() ציטוט:
היי רמת ההשכלה שלך שווה לזאת של יתוש אתיופי. כדי לעלות במסה צריך להתאמן...הדבר היחידי שיעלה לך אם תזלול כמו חזיר ולא תיתאמן זאת המסה בכרס בירה התחתונה והשומן בחזה הקצת אמצעי לפני העליון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לי רעיון בוא נסגור את כל חדרי הכושר ופשוט נאכל ואז נהיה כולנו קולמן בשביל מה צריך חדר כושר,מיותר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
סמל מין
|
![]() ואתה ממש מצחיק
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחח,
אז לא הבנתי את הקטע של חלבון, כי שמתאמנים ורוצים להעלות מסת שריר אז צריך חלבון לא? ואז ממש חובה להתאמן קשה מתי לוקחים חלבון ומתי לוקחים גיינר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
אני אפילו לא מתכוון להתחיל להסביר....אתה יודע מה זה חלבון בכלל??
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אז למה בכלל לשמור על הבריאות, להתאמן, לאכול נכון ולישון טוב ???!!! (סרטון הסברה) | mikronator | פיתוח גוף-כללי | 26 | 17-11-08 10:25 |
חח טיפשי אבל מצחיק=) | maorstyle | פיתוח גוף-כללי | 6 | 02-04-08 18:18 |
שרשור עצות איך להתאמן נכון | bigwave1 | אימונים | 7 | 15-09-07 22:15 |
מ-ט-ו-ר-ף. אתם פשוט חייבים לראות. חייבים. חייבים. אין לי מילים. | ThaiB0X | פיתוח גוף-כללי | 18 | 12-08-07 15:22 |
תגידו זה נכון שלא טב להתאמן כשאתה עייף? | noobit | אימונים | 5 | 20-03-07 10:17 |