|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ידיד היקרים שלום רב,
הגב הינו החלק החלש אצלי ואני מקפיד לעבוד עליו חזק חזק...אני מתאמן 4 חודשים מאז שחזרתי אחרי החלמה מניתוח בכתף....שמתי לב שהגב תפס אצלי יותר עובי מאשר רוחב... באימון גב אני עושה מתח, בנט אובר\טי-בר, מסור, פול-אובר... אשמח לדעת איזה תרגילים יותר עובדים על הרוחב..כי ברצוני לשפר את הרוחב בגב..בעיקר את "המשולשים" שנוצרים בצדדים כאשר פורסים את הגב.. תודה רבה והמשך יום נעים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תוריד תרגילים
תעבוד על מתח/בנט אובר ודדליפט שלושת אלה יבנו לך גב טוב תתן גם פרס (לחגרות כתפיים + טרפזים + ...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() דד-ליפט אני עושה...כחלק מאימון גב..
כתפיים אני עובד חזק... עם הטרפזים...יש בעיה קטנה..כי אחרי אימון b של גב אחרי דד-ליפט נתפסים לי הטרפזים ואז קשה לי באימון c לעשות שראגס....האם לדעתך יש לבודד טפרזים?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הם עובדים בדדליפט חזק הם עובדים בפרס אם אתה מבצע |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() על כתפיים אני עושה מילטרי פרס, לחיצה מאחורי הראש, חתירה לסנטר והנפה לצדדים...
אחי..תודה רבה לך !!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה תעשה מה שmoo אמר לך ואתה מסודר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תודה על העצה..למרות שדווקא לחיצה מאחורי הראש אני מצליח לדחוף יותר משקל ממילטרי פרס..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מחר יש לי אימון כתפיים..אצלם אותו ואראה לך אותו לביקורת, סבבה ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני אומר לך את זה פשוט כי יש הרבה אנשים שלא מודעים לכך ופציעה בכתף זה אחד הדברים הלא נעימים שיכולים לקרות לך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה
כדאי שתראה סרטונים של ריפטו ביוטיוב http://www.youtube.com/watch?v=SAXPJ3PfdyY http://www.youtube.com/watch?v=GJFjYyA40ss |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אחי..עברתי פריקת כתף..וניתוח ארטרוסקופי לשיחזור יציבות..אז בתחום הזה, לצערי אני קצת מתמצא..
וזאת פעם ראשונה שאני שומע שזה מסוכן...ותודה על הטיפ..אשתמש בו |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() A Behind-the-Neck Press is a
harder movement than a press מתוך SS |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() גם לי אורטופד המליץ לא לבצע לחיצות מאחורי העורף עקב לחץ על הגידים והכתף במנח לא הכי יעיל נגיד את זה כך.
עדיף פשוט לבצע לחיצות מלפנים.. גם מטעמי נוחות. |
![]() |
![]() |