|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
Banned
|
![]() איך התחטבת ככה בחודש וחצי זה לא אפשרי באיזה גרעון קלורי היית?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
1. מתאמן ABCDE גם בחיטוב וגם במסה אבל מטבע הדברים ירדתי בחיטוב במשקלי עבודה. 2.עשיתי מסה במסך שנה, מהחופש הגדול הקודם, אפילו קצת לפני. 3.בזמן המאסה דואג להכניס מספיק פחמימות וחלבונים אבל לא חי על תפריט, פשוט אוכל הרבה מהרבה דברים, הייתי צורך 4000 קלוריות במסה. 4.רק אבקת חלבון, מעולם לא השתמשתי בתוסף אחר. ציטוט:
![]() ציטוט:
![]() ציטוט:
והחיטוב נמשך חודש ויומיים ( כולל התקופה של הנייטרלי). |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
|
![]() כמה זמן עשית נייטראלי?
והאם ישר הורדת ל-50 גרם פחמימה או שעשית את זה בהדרגה? וכמה חלבון אכלת בחיטוב דל פחמימה הזה? חח מצטער על החפירה אחי |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
1.עשיתי נייטרלי שבוע. 2.כן, ישר הורדתי, לא רציתי להתמהמה, רציתי לגמור עם החיטוב כמה שיותר מהר. 3.בסביבות ה180-200 גרם חלבון ביום. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד אחי, אני הייתי ממשיך אפילו ל-10 אחוז שומן..תהנה מזה קצת מה יש? יש עלייך מסה נחמדה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() ידיים מפחידות, נראות מעולה!
נראה בסדר גמור אחי, יש עליך מסה מכובדת מאוד! חזה וגב מצויינים! כל הכבוד גבר, בהצלחה בהמשך ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר מתחיל
|
![]() אחי לגיל שלך אתה חיה !~
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() הפתעת אחי.. לא חשבתי שאתה נראה כזה טוב
תמונה ראשונה ליגה כתפיים מצויינות רוחב אדיר נראה ממש טוב
![]() |
#29 |
Banned
|
![]() אתה מתכוון להתחרות בעתיד?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
עוסק ב:: הכנת אוכל,אכילה
חדר כושר: המרגנית
|
![]() כל הכבוד
![]() שינוי מדהים!!!! אתה יכול להוסיף תמונה עדכנית לחתימה כחלק מהשינוי.. שינוי לא יאמן. יהיה מגניב אם תפגוש משהו מהתקופה שבתמונה הראשונה-הוא לא יזהה אותך ושוב-כבוד עריכה:אין אני מת על הסמיילי שמוחא כפיים. איזה סטלן נערך לאחרונה על ידי ניר.מ., 23-07-09 בשעה 21:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() מעולה גבר,פשוט אדיר
כתפיים טובות מאוד וגם ידיים(ד"א בסוף לא העלית סרטון נזכרתי בזה משום מה) התחטבת יפה מאוד בחודש זה פשוט לא נורמלי כל הכבוד תמשיך ככה! וד"א גבר אפשר את האייס שלך להתייעץ איתך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי -נצרת עילית
|
![]() וואלה אח שלי נראה מצוין תמשיך ככה..
אחי סתם שאלה..מאיזה גיל התחלת להתאמן ממש רציני ולאכול הרבה וכמה שקלת לפני המאסה ? בהצלחה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Banned
|
![]() [quote=talll;882437]מעולה גבר,פשוט אדיר
כתפיים טובות מאוד וגם ידיים(ד"א בסוף לא העלית סרטון נזכרתי בזה משום מה) התחטבת יפה מאוד בחודש זה פשוט לא נורמלי כל הכבוד תמשיך ככה! וד"א גבר אפשר את האייסי שלך להתייעץ איתך?[/quote] +11111 אני גם רוצה להתייעץ איתך בנוגע למשהו |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
כללי:: מפתח גוף שאוהב את התחום
עוסק ב:: לאכול נחשב?
חדר כושר: B-You
|
![]() ציטוט:
נראה מצוין במיוחד בתמונה הריאשונה גבר. השינוי שעשית הוא אדיר. מאחל לך הצלחה אח שלי=]
![]() |
![]() |
#35 | ||
חבר פעיל
|
![]() ![]() ציטוט:
![]() משום מה זה עשה לי בעיות כשהעליתי ליוטיוב, אבל הסרטון מופיע בפייסבוק שלי : http://www.facebook.com/profile.php?...55639&ref=name ואני מצטער אבל אין ברשותי חשבון ICQ, אשמח לדבר איתך בכל מקרה, יש לי מסנג'ר: tamir_fcb@walla.com ציטוט:
כשהתחלתי את המסה, המאוד ארוכה יש לומר ![]() כל השאר : תודה רבה, אוהב אתכם, אתם מביאים מוטיבציה אדירה ![]() נערך לאחרונה על ידי Tamir D, 23-07-09 בשעה 22:16. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Banned
|
![]() הוספתי אותך למסן תתחבר אחי
אתה יכול לפרסם פה את התפריט שלך לחיטוב זה פשוט לא נקלט בתמונה לפני החיטוב נראית על 20% שומן עם מסת שריר לא כל-כך גדולה ובתמונה אחרי החיטוב אתה נראה על אחוז שומן נמוך עם מסת שריר גדולה מאוד |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() נראה מעולה!
רק אתה צריך שיזוף |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
1. 4 יוגורטים bio 1.5 אחוז 150 גרם כ"א +פריכית אורז. 2. גביע קוטג' 3% 3. טונה בשמן + פריכית אורז. 4. חביתה מ4 ביצים + עגבניב אחת \ מלפפון אחד. 4. 200 גרם חזה עוף + 2 פריכיות אורז. אימון 5.סקופ אבקת חלבון (עם מים). 6. גביע קוטג' 3% \ טונה בשמן + פריכית אורז. הערות: *הפריכיות הן ללא תוספת מלח [ דל נתרן]. *במשך כל החודש של החיטוב נמנעתי לחלוטין מצריכת מלח ושתיתי לפחות 2.5 ליטר מים ביום. *במשך החודש של החיטוב לא שתיתי אף נוזל פרט למים. *במשך כל החודש של החיטוב לא עשיתי אפילו לא צ'יט אחד, מה שכתוב בתפריט זה מה שאכלתי. מקווה שעזרתי... =] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Banned
|
![]() אני ישתמש בתפריט הזה בסיום המסה שלי
כל כמה זמן עשית העמסה? ומה זה כ"א שרשמת ב-1? |
![]() |
![]() |
![]() |